Titkos Anunnaki idővonal: az emberiség teremtése nem véletlen volt, mi az istenek leszármazottai vagyunk?

2023. július 4., kedd




Valójában idegen uralom szolgálói voltunk. A vérünkben van!

Tudósok felfedték a titkos Anunnaki idővonalat, mely felfedi az ősi reptilián faj egyeduralmát a bolygón.

Manapság már általánosan elfogadottá vált, hogy a reptiliánokként vagy másképp reptiloidokként ismert földönkívüliek évezredeken keresztül lakták a Földet, amit őshazájuknak tekintenek, s aminek állítólag a történelem előtti időkben eredeti birtokosai voltak.

Tudjuk, hogy a reptiliánok már az ember megjelenése előtt is itt voltak; s egyes elméletek szerint ide a Sárkány-csillagképből érkeztek. Ezt megközelítőleg háromszáz fényévnyire van a mi Naprendszerünktől. 

Galaxisunk emberei a Lant-csillagkép körül csoportosultak.

A Sárkány-csillagkép reptiliánjai, valamint az orioni és rigeli szövetségeseik megtámadták és rabszolgasorba taszították a galaxis eme szektora huszonegy csillagképének lakosait, miközben a Lant-csillagkép emberei földművelésen alapuló, békés és vitágzó civilizációt hoztak létre számos bolygón. 

Emberi kolóniák jöttek létre 110 különböző csillagrendszerben, a legtöbbjük rendelkezett az űrutazáshoz szükséges technológiával.

Létrehozták a Fény Galaktikus Szövetségét és együtt vették fel a harcot a reptilián hódítókkal...

A reptiliánok idővel megtanulták, hogyan tudnak emberi alakot ölteni, így beszivárogtak a szőke, kék szemű emberek történelemelőtti, atlantiszi civilizációjába. 

Embereket raboltak, és létrehozták belőlük a reptilián hibrideket. 

A teljes körű inváziót megelőző beszivárgás és hibridizáció taktikája a mai napig védjegye maradt a reptilián hódításoknak... 

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés


Megtekintések száma: 102375





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet