Titkos dokumentumok igazolják, hogy létezett a legendás CIA-szívroham fegyver - több forrás állítja!

2018. január 19., péntek




A mai napig folynak a találgatások, vajon tényleg rendelkezett-e a titkosszolgálat egy olyan fegyverrel, ami nyomtalanul képes végezni bárkivel úgy, hogy természetes halál látszatát kelti.

Ahogy a videóban látni fogjátok, a CIA egy titkos, szívrohamot előidéző fegyveréről van szó. A felvétel egy 1975-ös kongresszusi ülésen készült, ahol a politikusok megvitatták, miért is olyan veszélyes a CIA által használt szívroham fegyver. 

A kérdés ugyan régi, manapság viszont néhány különös eset kapcsán nyomozás indult, a CIA valóban rendelkezett-e efféle fegyverrel.

A fegyver nagyjából úgy működik, mintha egy James Bond filmből szalajtották volna. A lövedék, ami az áldozat testébe fúródik, egy apró kis nyíl, ami körülbelül olyan vastag, mint egy nagyon vékony tű. 

A hosszúsága pont akkora, hogy képes legyen áthatolni egy réteg vastag ruhán. A méretének hála nem hagy nyomot, a delikvens pedig csak annyit érez a tű behatolásából, mintha egy szúnyog csípte volna meg.

Rögtön nem áll be a halál, a tű hamar kiesik az áldozatból, a méreg pedig másodpercekkel később hat.

Az előidézett tünetek alapján az orvos szakértők szívrohamot állapítottak meg a halál okaként, így az extrém eseteken kívül nem gyanakodtak soha mérgezésre.

Az összeesküvés elmélet-hívők nagyon is aggódnak, ugyanis 3 évtized alatt elképzelhetetlen mértékben fejlődött a technológia, így nem tudják, a CIA milyen korszerű fegyverrel rendelkezik. Persze, sokan úgy vélik, egy egyszerű orosz ellenes felvágás ez, és valójában a fegyver nem is létezik, ám egy különös esemény mégis beárnyékolja ezt az egyszerű elképzelést.

Az egész ügy, ami kapcsán még ma is folynak a találgatások, az 52 éves Mark Pittman riporter miatt jön elő. Ő volt az, aki megjósolta a pénzügyi válságot, valamint előhozakodott a Federal Reserve ténykedésével.

Állítólag az állami bank pénzelte a CIA kutatását, aminek eredményeképp létrejöhetett a szívroham fegyver.

Pittman harcolt, hogy vizsgálat indulhasson a bankintézmény ellen. Az általa vezetett Bloomberg News perelni kezdte a központi bankot, hogy mindenképp kijusson a médiába a CIA legújabb terve.

Nem meglepő módon Pittman terve nem valósult meg, ugyanis az összeesküvők szerint elhallgattatták. Alig pár hónap múlva a riportert holtan találták a lakásában, ironikus módon szívroham végzett vele.

A nyomozás azonban elindult az üggyel kapcsolatban, ugyanis Pittman remek egészségnek örvendett, kizártnak tartották, hogy hirtelen szívroham okozza a vesztét.

A CIA-t azonban nem keverték bele az ügybe, ráadásul a központi bank elleni pert is felfüggesztették.

Pittman halálával elcsitultak a hullámok, ám az összeesküvés elmélet-gyártók a mai napig arra gyanakodnak, hogy a riportert kivégezték, a társait pedig pénzzel vagy megfélemlítéssel hallgattatták el.

A hirtelen pálfordulás túlságosan is nyilvánvaló volt, hiszen minden CIA ellenes a riporter halála után érdektelenséget mutatott a perrel kapcsolatban

Csupán kevesen kételkednek abban, hogy a szívroham fegyver nem létezik, és abban is sokan biztosak, hogy több híres politikus és tévés személyiség elhallgattatásánál is szerepet játszott. Hogy mi az igazság, ismét csak a CIA tudja. 

Előző cikkünkben újabb rejtélyről olvashattok, ahol is azzal gyanúsítják a CIA-t, hogy tudatmódosító szerekkel kísérleteztek az amerikai állampolgárokon.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál összeesküvés cia titkos kísérletek


Megtekintések száma: 54570





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet