Titkos EU-s szervezetek irányítják a bevándoroltatást végző embercsempészeket?

2018. július 17., kedd




A szálak egészen felsőbb körökig vezetnek. Mocskos háttéralkuk köttettek az EU-ban?

Az ma már valószínűleg mindneki számára kellően világos, hogy az Unióban mesterséges bevándoroltatás zajlik.

A Wilkommenskultur csak a kezdet volt. Az EU felső vezetése döntött úgy még 2 évvel ezelőtt, hogy a migráció sajnos nem elég gyors, ezért fokozni kell a beáramló embertömeget.

Európa végső népességcseréje ugyanis csakis így tud végbemenni...

Az Európába áramló embereket azóta szervezetten küldik és szállítják az Európai Unió határain belülre. Nem csak a Soros szervezetek által állítólag működtetett NGO hajókról van szó, hanem olyan jól szervezett embercsempész bandákról is, akiket Uniós források látnak el.

Azaz az EU fizet azért, hogy a Keletről és Afrikából érkezőket bejuttassák a "kapukon" belülre.

Egy trójai faló telepedett rá a politikára, és annak működésére, mely a nemzetállamokat ellenségnek tekinti, ellenben a terrorveszélyes területekről érkezőket jóformán ne is ellenőrzi.

Erről már korábban is rengeteg gyanú merült fel, és eleinte ugyan nem lehetett bizonyítani az EU és az embercsempészek közötti kapcsolatot, ez azonban 2017-ben drasztikusan megváltozott.

Több ízben nem csak dokumentumokkal, hanem felvételekkel és konkrét beszámolókkal lehetett bizonyítani azt, hogy valóban Brüsszelből irányítják az illegális bevándorlást is.

Vagyis az EU két pályán is játszik: mindkét pályán inváziót készít elő...

Az egyik a hagyományos bevándoroltatás, a Wiulkommenskulturral meghirdetett nyitott Európa társadalom képe, és a törvényes keretek közötti bevándoroltatás.

Ez azonban nem elég gyors, ezért a háttérben illegális úton segítenek az embercsempész szervezeteknek a bevándoroltatásban, foghíjas ellenőrzési procedúrákon keresztül.

Ezzel pedig hatalmas nemzetbiztonsági kockázatot terhelve minden EU-s tagország nyakába...

Az óra pedig csak ketyeg, és már a szálak egyértelműen magas rangú brüsszeli vezetőkhöz vezetnek, ezeket igyekeznek folyamatosan elvarrni...

OSZD MEG másokkal is!

politika menekültek bevándorlás botrány


Megtekintések száma: 16004





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet