Titkos földönkívüli antigravitációs szerkezettel kapcsolatos kísérletről szivárgott ki felvétel! - VIDEÓ

2019. augusztus 5., hétfő
Eredetileg egy névtelen forrás - aki magát S.F.-ként azonosítja - szivárogtatott ki a nyilvánosságra több különböző videót egy kísérletről, melyet egy titkos bázison, egész pontosan egy laboratóriumban végeztek el.

Az időpont ismeretlen, ahogyan a helyszín sem pontos, mindössze annyit lehet tudni, hogy egy holland laboratóriumban vették fel a bizarr felvételeket.

A videón jól látható, ahogyan egy kockát bírnak lebegésre egy számunkra ismeretlen technológiával.

Feltehetően valamiféle antigravitációs szerkezet lehet.

Olyan technológia, amivel a piramisokat is építhették, és amivel a tibeti szerzetesek egy része is tisztában volt, mint tudás.

A kiszivárgott felvétel tanulsága szerint a kormányok és az emberiség már valóban rég a birtokában lehet egy antigravitációs technológiának, és nem csak kísérletezgetnek vele, hanem működik is.

Ez az egész, illetve a működése egyszerűen szétzúzza Newton III. törvényét.

Ez az erő-ellenerő törvénye, hatás-ellenhatás törvénye.

Félelmetes, ahogy látszólag a semmitől lebeg a kocka irányított laboratóriumi körülmények között.

Szerintetek tényleg kísérleteznek ehhez hasonló titkos, már-már földönkívülinek sejtett technológiákkal az emberiség tudta nélkül?

Az elmúlt évtizedek titkosított aktái, nyilvánosságra hozott jelentései mind azt bizonyítják, hogy a világ országainak egyes kormányai bizony rengeteg dolgot nem mondanak el a világnak...

OSZD MEG másokkal!

ufó ufók összeesküvés


Megtekintések száma: 16685

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet