Titkos háttér szervezetek avatkozhatnak be az EP választásokba is, hogy Magyarországot ellehetetlenítsék?

2018. május 20., vasárnap




Egyre több az arra utaló jel, hogy a pénztőkés nagyhatalom nem nyugszik bele a vereségbe, és hazánkat mindenáron el akarják tiporni.

Hamarosan újra megindulnak a Magyarország elleni támadások. Ezek azonban most olyna jelentős mértékűek lehetnek, amilyenekre még eddig nem volt példa.

2019. május végén lesz az európai parlamenti választás. Az egyfordulós választás kampánya hivatalosan még nem kezdődött el, szakértők szerint azonban már zajlanak az előkészületek Európa-szerte.

Ezen az EP választáson akarják bizonyos erők lemosni a porondról Magyarországot.

Pontosabban el akarják csalni választásokat, hogy oylan erők, olyan emberek üljenek a megfelelő pozíciókba, akik nem hazánk, hanme Brüsszel, és a nagytőkés osztály érdekeit képviselik.

Nem mindegy, hogy ki fogja majd vezetni a következő Európai Bizottságot.

Egy olyan ember, aki elkötelezett a hagyományos európai értékek mellett, vagy pedig egy olyan ember, aki nyitott a nyílt társadalom eszmerendszerére és gondolataira – mondta az M1 Unió28 című műsorában Pócza István, a Századvég vezető kutatója.

Gondoljunk csak bele például abba, hogy mennyire fontos szövetségese a jelenlegi európai bizottsági alelnök, Frans Timmermans Soros Györgynek. Tehát az ő szempontjából sem mindegy. 

És ez ugyanúgy igaz minden más érdekképviseleti- és lobbicsoportra. Mindenki megpróbálja most a jelölteket megtalálni, illetve a jelölés menetét is befolyásolni – tette hozzá.

Érdemes végignézni a lenti videót, és elgondolkodni azon, hogy mekkora felelősség is van hazánk vállán, mint az egyik utolsó megmaradt nemzetállamon.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország európa politika háttérhatalom soros brüsszel


Megtekintések száma: 36728





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet