Titkos jelentés: 2000 ufót követtek a radarrendszerek segítségével, amit a kormány eltitkolt

2018. március 29., csütörtök
Radar operátorok tucatjai keresik és követik az azonosítatlan objektumokat megfigyelési céllal, derült ki bennfentesek információiból. A beszámolók alapján legalább 1800 ismeretlen eredetű tárgyat figyeltek meg az elmúlt 5 évben, a NORAD 75 esetben be is fogta ezeket az objektumokat, melyekről titkos jelentés készült.

A kormány szerette volna eltusolni az operatív műveletet, azonban kiszivárogtak az információk.

A titkos kiszivárgott információk azt mutatják, hogy évente közel 360 azonosítatlan - feltehetőleg idegen eredetű - tárgyat követtek a radarokon az elmúlt években.

A NORAD által kibocsátott jelentések szerint ezek egy részét komolyabban is megvizsgálták, és nem tudtak magyarázatot adni arra, hogy emberi vagy idegen technológiával készült tárgyról van-e szó.

Rengetegen felkapták a hír hallatára a fejüket, és rámutatnak arra, hogyha a NORAD is vizsgálódik az ügyben az amerikai és kanadai kormánnyal karöltve, akkor az ufó jelenség több mint valós.

Mi több, a katonai vezetők hozzáállását is megmutatja ez az eset, ami egyértelműen azt mutatja, hogy ezek a vezetők igen is komolyan hisznek abban, hogy idegen eredetű tárgyak látogatják bolygónkat.

Még jobban mélyíti a rejtélyt a tény, hogy az információk egy jó része titkos, és ég a NORAD sem nyilatkozik az ügyben.

A jelentések szerint ugyanis ezekből az azonosítatlan tárgyakból nem egyet be is mértek, sőt, el is fogtak.

Ezekből a szigorúan titkos jelentésekből egyértelműen kiderülne, hogy idegen civilizáció által irányított járművekről van-e szó, de a kormány ezeket az aktákat el akarja tusolni, nem akarják nyilvánosságra hozni őket.

Azonban az emberek, akik kíváncsiak a titokra megkeresték a Kanadai kormányt, az információ szabadságára vonatkozó törvény kérelmével (Access to Information Act) hogy hozzák nyilvánosságra a dokumentumokat.

Azonban a hatóságok indok nélkül megtagadták ezeket a kérelmeket, és nemzetbiztonsági kockázatra hivatkoztak. Egy bizonyos Victor Viggiani szakértő is megpróbált adatokat kikérni az illetékesektől, miután

egy kiszivárgott dokumentumban olvasott egy vadászgép rajról, melyek 3 diszkosz alakú tárgyat próbáltak befogni Amerika felett.

Rejtélyes fények és objektumok Rejtélyes fények és objektumok

A NORAD azonban váratlanul - részben - elismerte, hogy ténylegesen zajlottak olyan megfigyelések, melyek azonosítatlan repülő tárgyakra irányultak, de azt kérték, hogy ennél többet ne kérdezzenek tőlük.

A freudi elszólás azonnal lázba hozta az ufóhívőket, és szinte biztosra veszik, hogy a NORAD rejteget valamit. Az elmúlt öt éves periódusban közel 1800 idegen objektumot követtek nyomon a radarokon, több esetben vadászgépekkel megh is közelítették azokat.

Ebből az 1800 esetből 75 olyan eset volt, amikor befogásra is sor került.

Így nevezik a NORAD-nál azt a hadműveletet, amikor két, vagy több vadászgépet küldenek az objektum közvetlen közelébe, hogy jobban szemügyre vegyék a tárgyat, és ha veszélyt jelent a lakosságra, vagy a környezetre nézve, lelőjék.

Viggian végül elérte, hogy ebből a 75 titkosított esetből néhányat szigorú feltételek mellett szemügyre vegyen. A feltételek között volt többek között az, hogy a dokumentumban olvasottakról nem tehet közzé semmit, nem beszélhet róla soha többé senkinek.

A férfi a titkos iratok átolvasása után mindössze csak annyit mondott, hogy az ufó jelenség ténylegesen létező jelenség, ehhez kétség sem férhet.

A dokumentumok egy része, mely nyilvános, és nem tartalmazza a pikáns részleteket, kimondja, hogya NORAD és a kanadai kormány aggódik, hogy egyre több azonosítatlan objektum repül be a légterébe.

Adódik a kérdés: milyen repülő szerkezet képes berepülni Amerika és/vagy Kanada légterébe, majd eltűnni úgy, hogy azt a NORAD legfejlettebb gépei sok esetben utol sem bírják érni, be sem tudják fogni?

Néhány éve már látott több olyan felvétel napvilágot, melyek nem manipulált felvételek voltak, tehát hitelesnek tekinthetőek. Ezeken a felvételeken idegen diszkek, óriási korongok láthatóak.

Az egyik ilyen videón jól látható egy NORAD által indított befogási hadművelet. Legalábbis lehetséges magyarázat lehet a videóra egy befogási hadművelet megörökítése. Mások úgy vélik, hogy a két vadászgép csupán kíséri az objektumot, melyben idegen lények pilótái ülnek.

Megint egy mások teória szerint a felvételen egy idegen technológiára alapuló ember által épített csészealjat látni, melyet a Roswellben lezuhant űrhajó műszaki adatai alapján kísérleteztek ki.

A NORAD álláspontja sokat mondó. Maga a kormány is elismeri, hogy rengeteg energiát fektet ezeknek az objektumoknak a megfigyelésébe.

Sőt, a belső források szerint ezen objektumok egy részéről aztán ténylegesen kiderült, hogy nem ember vezette tárgyakról van szó.

Az ufó jelenség tehát annyira valós, hogy maga a katonaság és a légvédelem vizsgálja napi szinten az ügyet, a radarokat pásztázva ezek után az azonosítatlan repülő csészealjak után.

Több információt azonban nem hajlandóak kiadni. Tényleg nemzetbiztonsági kockázatot jelentenének? Vagy félnek, hogy rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés norad


Megtekintések száma: 19883

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet