Titkos jelentések szerint ez a 7 földönkívüli faj már a Földön él, az emberek között!

2017. szeptember 25., hétfő
Több faj él velünk az anyabolygón, rejtve előlünk. Titkos jelentések számolnak be ezekről a fajokról. A CIA és a Pentagon tud róluk, de nem árulnak el semmit.

Számtalan idegen faj él közöttünk, egyes jelentések szerint több, mint 100 különféle földönkívüli faj állomásozott már, és tartózkodott rövidebb-hosszabb ideig bolygónkon.

Azonban ezen lények és fajok közül összesen 5 idegen fajjal vagyunk szorosabb kapcsolatban, és ezekről tudunk a legtöbbet.

Több titkos jelentés is napvilágot látott már, melyek a Pentagonról írnak, és arról, hogy az amerikai titkosszolgálatok is tudnak arról, mi folyik a Földön az idegenekkel kapcsolatban.

Az akturiánok ritkán látogatják a bolygónkat, de ők a galaxis őrzői, az egyik legősibb, legkorábban kifejlődött faj az univerzumban.

Sokak szerint ez az egytelen ötödik dimenziós civilizáció és kevés más faj jut el erre a szintre. Anyabolygójuk az Ökörhajcsár csillagkép legnagyobb csillaga körül kering nagyjából 200 fényév távolságra a Földtől.

Nekik van a birtokukban az univerzum legfejlettebb technológiája, és a legnagyobb vívmányok.

Ezek a lények 91-152 centiméter magasak, mandulavágású szemekkel rendelkeznek, és nagy fejjel.

Telepatikusan kommunikálnak, és nincs szükség másodlagos kommunikációra, más, alsóbb szintű lényekkel is telepatikusan kommunikálnak.

A Lantbéliek egy másik faj, mely itt él a Földön.

Ők a Lant-csillagképből származnak, és legősibb elődeink, vagyis ők voltak az első "emberek", akik civilizációjukat elterjesztették a Tejútrendszerben.

A korai Lantbeliek űrbárkáikban történő többszöri vándorlásuk során sok más csillagrendszert meglátogattak és elfogadható lakhelyeket találtak, majd virágzó kolóniákat hoztak létre, s végül útnak indították saját űrutazóikat.

Sokak szerint belőlük fejlődhettek ki az Anunnakik, mint egyfajta alfaj, akik végül megteremtették az emberiséget.

Néhány ufó-kutató úgy véli, hogy a Lantbeliektől kivált Anunnakik lehetnek a különféle vallási szövegekben említésre kerülő istenek.

A télosziak magas, humanoidszerű lények, akik szőke testszőrzettel rendelkeznek. Egy rég letűnt Földi faj civilizációjához tartoznak, és mára nagyon kevés maradt meg belőlük.

Egyes vélemények szerint ők nem mások, mint az előző emberiség utolsó túlélői.

A nevük az ősi görög TELOS szóból ered, amely „vég” vagy „cél” jelentéssel bír. Túlélték Atlantiszt, és túlélték Lemúriát is.

Az Alfa kentauriak az Alfa-Centauri csillagkép felől érkeztek annak idején. Hihetetlen hatalmuk van, és megvan az erejük rá, hogy elpusztíthassák a Földet.

Magas intelligenciával bírnak és olyan természetes kíváncsiságuk van, ami pedig gyors fejlődésre sarkallta őket a tudomány és a technológia terén.

Nem jelentenek veszélyt a világunkra, mert megtanulták hogy a nagy intelligenciával s magas fejlettséggel mérhetetlen felelőség is társult.

A kis szürkék és a reptiliánok mindig is egyfajta megfigyelő szerepet töltöttek be. A kis szürkék szintén barátságosak, azonban megvannak a maguk hátsó szándékai az emberiséggel.

Elrabolnak közülünk egyedeket, kísérleteznek rajtunk, megpróbálnak egy tökéletes hibridet teremteni, amivel tovább terjeszthetik genetikai lenyomatukat az univerzumban.

A reptiliánok pedig hatalmi befolyásra vágynak, és ezt el is kezdték érni a bolygón az elmúlt néhány évszázadban. Napjaink befolyásos világpozícióit nagy részt a reptiliánok, azaz alakváltók töltik be, akik képesek embernek álcázni magukat.

magas szintű politikusok, kutatók képében próbálják formálni, manipulálni a világot és az emberiséget. Nem, akarnak leigázni minket, csak csendes hatalmat akarnak felettünk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 179912

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet