Titkos náci bázist fedeztek fel az Antarktiszon? Végső bizonyítékok?!

2023. február 4., szombat
Hihetetlen, de fény derült egy titkos náci bázisra az Antarktiszon. Igazak lehetnek a legendák a sarkkörön a háború után megbújó német birodalomról?

Úgy tűnik, újabb összeesküvés elmélet válhat valósággá. A náci Németországot sokszor kapcsolatba hozták már okkult tudományokkal, vagy nem szokványos régészeti leletek kutatásával.

Nácik Atlantisz nyomában

Azt is gyakran hangoztatták az összeesküvés elméletek hívői, hogy a náci vezetés a háború elvesztése előtti hetekben áttelepült az Antarktiszra, mert rejtett bázisokat hoztak létre ott.

Hitler meg volt arról győződve, hogy az árja fajnak valamilyen módon köze lehet Atlantiszhoz. Talán az ősi germánok is innen származtak. Atlantiszban az adott kort meghaladó kultúrával és technikai eszköztárral rendelkeztek az emberek.

Egy idő után a németek az Antarktisz jege alatt sejtették a néhai Atlantiszt. Minden jel erre utalt. Az egész bolygót átnézték titkos náci alakulatok keretében, rengeteg expedíciót szerveztek a világ elfeledett tájaira, de soha nem akadtak a nyomára.

Később kiderült, hogy valószínűleg az Antarktisz alatt rejtőzik Atlantisz. Hitler mikor ezzel tisztában volt, elrendelte, hogy építsenek ott titokban egy német bázist, ahová a vezérkar vész esetén elmenekülhet.

Így is lett, a háború elvesztését megelőző hetekben már érezte mindenki, hogy rezeg a léc, ezért a teljes vezérkar, Hitler és az operatív művelet parancsnokainak titkos bizalmasai egy eltitkolt transzport járattal az Antarktiszra utaztak.

Tengeralattjárókkal érték el a végcélt, és Hitler eredetileg ott halt meg, távol a világtól.

Titkos náci bázisok

Sok pletyka keringett arról, hogy titkos náci bázisok vannak elrejtve a jég alatt. Ezeknek nincsenek bejárataik, csupán tengeralattjáróval lehet őket elérni.

A modern időkben aztán észre is vettek több olyan jég alatti vájatot, melyen át a vízfelszínen, vagy alatta be lehetett hajózni az Antarktisz jege alá, de ezen járatok jó része sehová sem vezetett, mert idővel beomlottak.

Most azonban úgy néz ki, igazolódott a legenda, mert titkos náci időjárási központ nyomait fedezték fel az Antarktiszon.

Egy orosz csapat több mint 500 különlegesen felbecsült, nagy értékkel bíró tárgyat fedezett fel egy egykori náci bázis romjai között, melyet állítólag ősi leletek felkutatására hoztak létre a sarkvidéken.

A bázis valószínűleg egyike lehetett azoknak a titkos helyeknek, ahol a náci felsőbbrendűség bizonyítékait keresték, és az sem kizárt, hogy ezeken a bázisokon felügyelték azt, hogy mi folyik a külvilágban. Vagyis akár őrszemei is lehettek az Antarktisz belsejében megépített fő bázisnak.

Sokak szerint ez az egész csak véletlen, és nem szül másról, mint egy „egyszerű” náci bázis felfedezéséről. Persze ez nem vonna le az értékéből a felfedezésnek, azt a szkeptikusok is elismerték.

A legtöbben azonban biztosak benne, hogy ez egy bizonyítéka annak, hogy a nácik valóban létrehoztak az Antarktisz belsejében egy titkos katonai bázist…

összeesküvés hitler történelem nácik titkos katonai bázis náci bázisok


Megtekintések száma: 190463

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet