Titkos náci térképek és dokumentumok bizonyíthatják a belső Föld birodalmának létét

2023. július 3., hétfő




A németek állítólag megpróbáltak lejutni is, és sikerrel szerveztek meg egy expedíciót Agarthaba.

Hitler és a náci felsővezetés mindig is tisztában volt azzal, hogy létezhet egy másik civilizáció itt a Földön.

Ez a rejtélyes népcsoport azonban nem a bolygó felszínén élhetett, vagy él, hanem a bolygó belső felszínén. 

Hitler szerette az okkultizmust, és meg akarta kaparintania végzet lándzsáját is. Nem titkolta azt sem, hogy hitt az ősi népek létében is.

Sokak szerint ezért is szervezhettek a nácik titkos expedíciókat az Antarktiszra is.

Amellett, hogy egy titkos bázist akartak ott létrehozni, keresték az ősi belső Föld, Agartha titkos bejáratát.

Az ugyanis nyilvánvaló volt, hogy az Antarktisz alatt létezhetett egy olyan járatrendszer, mely levezetett ebbe a különleges világba.

Az Agartha felé vezető titkos lejárat pontosan meg van jelölve a térképen. Létezhet a belső Föld ismeretlen civilizációja?

Tényleg egy náci térkép lehet a kulcs ahhoz, hogy az emberiség eljusson a belső Föld birodalmába? A régebben előkerült német nyelvű térkép rengeteg hasznos információt tartalmaz arra vonatkozóan, hogy hogyan, és miként lehet elérni Agarthat.

Az üreges Föld elmélete az emberiség kezdete óra felmerült már többször. Nem véletlen, ugyanis egyes ősi kultúrák több képi ábrázolással is utalást tettek arra, hogy emberek élnek a Föld belsejében.

Méghozzá egy komplett civilizáció, egy hatalmas világbirodalomban, melyet Agartha néven emlegettek. Ez az elveszett birodalom sokak szerint egyenlő lehet magával Atlantisszal, mivel az a legendák szerint elsüllyedt.

A nácikhoz köthető számtalan dokumentum utal ezekre a titkos expedíciókra és kutatásokra.

Hitler meg volt róla győződve egyesek szerint, hogy megnyerheti a világháborút, ha időben megtalálja ezt a belső világot, és szövetkezik az ott élő civilizációval.

Egy másik elképzelés szerint a Führer úgy gondolta, hogy olyan ősi technológia maradványaira bukkannak a mélyben, amit a hasznukra tudnak majd fordítani a hadászatban.

Megint más vélekedések szerit ez így is történt, és számos érdekes találmány, például a náci csészealjak is ezen technológián alapultak.

Hogy pontosba mit találhattak, mennyire lehettek tisztában a felfedezéssel, azt még ma is csak találgatja a világ. Az azonban egészen bizonyos, hogy a nácik titokzatos erőkkel paktáltak le, és ha lett volna még egy kis idejük, lehet, hogy olyan erőt szabadítottak volna a világra, amivel megnyerték volna a háborút.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek elveszett civilizációk belső föld agartha


Megtekintések száma: 66889





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet