Titkos NASA akták: végig elhallgatták, hogy 12 idegen faj van a Földön

2023. november 16., csütörtök




Noha több neves szakember, például Stephen Hawking is aggódik, hogy a földönkívülieknek való üzengetéssel kihívja maga ellen a sorsot az emberiség, mások úgy vélik, semmilyen fenyegetést nem jelent a Földre az ilyen üzenetek elküldése.

Sőt, már itt vannak a Földön...

Belső forrásokból táplálkozó információk következnek a NASA-nál dolgozó egykori szakemberektől, akik "kiugrottak" a rendszerből, vagy nyugdíjba vonultak, és úgy döntöttek, elmondják az igazságot.

Vajon mi folyik odakint az űrben. 

Titkos katonai űrfegyver-teszt...

Esetleg idegenek csatája a Föld feletti uralomért?

Rejtélyes, energiasugarakkal lövöldöző objektumokat már korábban is fotóztak a NASA műholdjai a Nap közelében.

Talán rendszeresek az ilyen összetűzések az űrben, csak mi emberek nem tudunk róluk? A NASA amúgy is nagy hangsúly fektet arra, hogy minél kevesebb “abnormális” dologról szerezzünk tudomást.

Roswellben például a lezuhant ufó belsejében olyan paneleket - érintő képernyőket - találtak a szakértők,. melyek három ujjú használatra voltak kialakítva.

A testeken is három ujj volt, melyeket a Fort North légibázisról egyetlen éjszaka alatt szállítottak át az 51-es körzetbe, további boncolásra.

A lények közül az egyik még életben volt, állítólag sikerült vele felvenni a kapcsolatot és kommunikálni, telepatikusan is képes volt megértetni magát az emberrel, az ember saját nyelvén, ez esetben angolul.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány nasa idegenek


Megtekintések száma: 216690





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet