Titkos ősi szövegek 10 próféciája a Földünkre, és az emberiségre hagyták az ősi idegenek

2023. október 15., vasárnap
A kozmosz óriási fordulópontokat tartogat a fajunk számára. Ezen próféciák napvilágot láttak... 

Az emberiség számára óriási relevációk következnek az elkövetkező években, évtizedekben.

Olyan jövőképek valósulnak meg, és olyan események mennek végbe, melyeket ősi, több ezer éves szanszkrit iratok is megjósoltak.

A régi, letűnt kor emberei kapcsolatban álltak az égi istenekkel. Komoly erőfeszítéseket tesznek ma a mainstream régészet képviselői, hogy ezen kapcsolatokat elrejtsék, aláássák, de az emberiség elkezdett ébredezni.

A világszerte felfedezett ősi jóslatok közül mind rátért az albábi 10 eseményre, azaz a világ számos helyéről begyűjtött leletek és ábrák utalnak ugyanazokra a dolgokra.

1. Az földönkívüliek már régóta itt vannak a Földön. Sohasem mentek el, hagytak el minket. A kolóniájuk nagy része tovább állt az Orion rendszerbe, de a hátrahagyottak az emberiséggel szövetkezve dolgoztak azon, hogy az emberi faj felemelkedhessen.

2. Az ősi vallások mindegyike kozmikus eredetű. Idővel azonban az emberiség manipulálta, torzította az ideológiát, és a teremtésmítoszt.

3. A világszerte észlelt ufó jelenségek mind összekapcsolódnak egymással, és teljesen ártalmatlanok. Az idegeneknek nincsenek gonosz szándékaik.

4. Létezik egy 12 tagú tanács, mely földönkívüli magasrangú lényekből áll. Ők irányítják a világ, és a Föld történelmét évezredek óta.

5. Az Anunnakik tényleg léteztek. Ők teremtették az emberiséget, és érkeztek az Orion rendszerből. Az ember fellázadásakor egy maroknyi Anunnaki harcolt az emberiség oldalán. A faj végül elhagyta a bolygónkat, az itt maradtak pedig beleolvadtak a fajunkba, óriásokként élve.

6. A frigyláda egy valós földönkívüli technológia által hajtott nukleáris szerkezet volt. Egyfajta energiatermelő szerkezet, melyet az idők során elrejtettek, hogy ne kerülhessen rossz kezekbe, míg az emberi faj hajlamos az önpusztításra.

7. Az emberiség ébredésének hajnala már többször eljött a történelem folyamán, de mindig volt egy olyan pont, ami után visszaesés következett, mivel túl nagy volt az emberi gonoszság, és az önpusztító hajlam.

8. A 2018 május 8. egy nagyon fontos dátum lesz az emberiségéletében. Egyfajta energetikai transzformáció, egy spirituális változás fog beállni az emberi lelkekben.

9. Az illuminátusok által oly vágyott Új világrend tényleg létező tervezet, és már előkészítési fázisban van.

10. Ferenc pápa lesz ennek az egyesítője, aki egy egységes világvallást fog idővel létrehozni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók ősi idegenek vallás egyház prófécia anunnakik


Megtekintések száma: 220748

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet