Titkos találkozó 3 méteres földönkívüliekkel a NASA-n belül? Kitálaltak mindenről

2023. november 16., csütörtök
Egy volt alkalmazott tálalt ki a NASA berkein belül folyó dolgokról.

A NASA egyik vezető mérnöke árult el megdöbbentő dolgokat arról, hogy pontosan mi is folyik a NASA berkei belül, és miért is rejtegetik előlünk az idegenekkel kapcsolatos bizonyítékokat.

Ez a NASA szakember egy olyan találkozóról mesélt, ami során a saját szemeivel láthatott közel 3 méter magas földönkívüli lényeket.

Ezek a lények az elmondása szerint különleges felszerelésben, egyfajta űrhajós ruhában voltak jelen ezen a találkozón. Egy közös, szupertitkos űrprogram indult a múltban, az idegenekkel kooperálva.

Minderről a NASA természetesen tud, és nem csak, hogy tud, de megpróbálja minél tovább titokban tartani.

Az azóta már nyugdíjba vonult NASA szakember nem más, mint Clark McKlelland. A férfi 1958 és 1992 között dolgozott a NASA-nál, és ezen időszak alatt rengeteg furcsa, megdöbbentő dolgot látott, és élt át.

Természetesen ős is titoktartásra kötelezték, noha ez neki nem jelentett semmiféle kötöttséget.

A két szemével látta egy alkalommal, hogy egy hatalmas, több méter magas humanoidszerű lény utasításokat ad két emberi asztronautának. A lény a miánkhez hasonló szkafandert viselt, fucsa jelekkel és egy szimbólummal a mellkasi résznél.

Clark évekig hallgatott, mert ezt mondták neki, sőt, meg is fenyegették, hogyha elmondja az igazságot, komoly következményei lehetnek.

Azonban mivel nem félte a halált, és úgy gondolta, hogy erről mindenkinek tudnia kell, teljesen feltárta a NASA legbelsőbb titkait az ügyben.

Évtizedek óta megy a kooperáció tehát az idegenekkel, idegen technológia segítségével, és talán ez az idegen technológia juttatott el minket a Holdra is.

Természetesen a sztorit sohasem ismerte el a NASA, sőt, kategorikusan tagadták. Azonban Clark állításait annak az orosz hackernek az állításai is alátámasztják, aki néhány éve betört a NASA rendszerébe, és rengeteg idegenekkel kapcsolatos anyagot talált.

Korábban már a hírhedt hacker, Gary McKinnon betört a NASA szervereire, ahol olyan anyagokat talált melyek egyértelműen arra utalnak, hogy a NASA tud az idegenek létezéséről.

Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

Ha összerakjuk a képet, akkor hamar rájöhetünk, hogy valóban lehet valami az egészben, és a NASA szándékosan titkol minden idegenekkel kapcsolatos aktát.

A kérdés, hogy ezt meddig fogják még megtenni...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 475648

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet