Titkos tárgyalásokat folytattak az Európai Egyesült Államok ügyében?

2018. február 17., szombat




Kiépítik a nemzetállamokat nem tűrő megahatalmat?

Komolyabban vannak az európai nemzetállamok? Úgy néz ki, hogy Brüsszel, és az európai vezetők támadásba fognak lendülni, hogy elpusztítsák őket, és emellett kialakítsák az ellentmondásokat nem tűrő Európai Egyesült Államokat is.

Az USA mintájára ez is egy olyan tömörülés lesz, ahol a politikai rendszer úgy fog működni, hogy minden tagállam egyenlő lesz.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy fel fogják számolni azokat az államokat, akik ragaszkodnak szuverenitásukhoz, azaz komolyabb nemzettudattal rendelkeznek.

Persze a felszámolás alatt politikai felszámolást kell érteni.

Vagyis az ilyen nemezetek előtt két út fog állni. Az egyik út az, hogy asszimilálódnak, és beolvadnak ebbe a nagy olvasztótégelybe, lemondva a nemzeti jogaikról, alárendelve maguknak egy központi, brüsszeli irányításnak, vagy az, hogy kívül maradnak.

Ez esetben nem vesznek részt az Egyesült Európai Államokban.

Ebben az esetben azonban ez a megaállam olyan politikai és gazdasági hadjáratot fog indítani ezek ellen az ellenálló nemzetek ellen, hogy azok hosszú távon bele fognak rokkanni.

Megvonják az EU-s pénzeket, különféle kereskedelmi és gazdasági szankciók lesznek, melyek mind gyengíteni fogják az országokat.

Ez tényleg egy olyan támadás, mely Magyarország és a többi még kitartó nemzetek végét jelentheti.

Ugyanakkor egyes elemzők felhívták arra a figyelmet, hogy az is történhet, hogy hosszabb távon a most ellenálló nemezetek fognak nyerni, és az Európai Egyesült Államok nem fog tudni létrejönni, mivel a migrációs nyomás alatt idő előtt szét fog hullani.

Ennek jeleit már számos helyen lehet látni, például Franciaországban vagy Németországban, ahol az embereknek elege van a bevándorlási hullámból, és egyre inkább egy polgárháborús hangulat kezd kialakulni.

Ez pedig ha nem kezelik a helyén az EU politikai vezetői, vagy szándékosan nem vesznek róla tudomást, akkor egy olyan népharagban törhet ki, mely elsöpri a jelenei európai politika garnitúrát...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 25077





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet