Titkos terraformálás zajlik: azért mérgezik a légkört, hogy élhetetlen legyen számunka?

2018. január 9., kedd
Egy kormányzathoz közelálló bennfentes kitálalt: megvan a chemtrailezések oka?

Tudod, hogy valójában miért szórnak a fejünkre különféle mérgeket, és vegyi anyagokat? Mindennek OKA van.

Egy bennfentes most azt állítja, hogy egy globális világprotokoll egy részeként történik az ég bepermetezése.

Méghozzá azért, hogy a bolygó előkészítsék arra, hogy egy másik faj népesítse be…

A bennfentes a neve elhallgatását kértre, de a Kozmikus közzététel című műsorban több interjút is adott eltorzított hanggal, kitakart arccal.

Elmondta, hogy valójában a világ felső tízezrét alkotó vezetői maguk sem emberek, egy részük ugyanis földönkívüli vérvonallal rendelkezik.

Egy új, sokkal tökéletesebb fajt alkotnak ők, és ezt a vérvonalat kívánják tovább vinni, ehhez azonban előbb le kell nullázni a Föld emberi populációját.

Idővel a Rockefeller és a Rotschild dinasztiák, és a hozzájuk hasonlóak rájöttek, hogy az ő különleges családjaik lesznek a bolygó szükségszerű örökösei.

Előkészítették a nagy tervet megkaparintották az oktatást, az egészségügyet és a médiát, valamint a teljes globális piacokat. Így senki sem figyel fel a fejünk felett zajló eseményekre, mivel az igazság nem tud ezen a hálón utat törni magának.

A chemtrailezések legfőbb oka a bennfentes szerint az, hogy megváltoztassák a légkör összetételét.

Méghozzá olyan mértékben, hogy az emberek és más állatok számára az belélegezhetetlen legyen.

Mindeközben zajlanak kísérletek arra vonatkozóan, hogy saját magukat felkészítsék a megváltozott környezethez, vagy pedig ők maguk eleve rendelkeznek valamilyen képességgel, mely életfeltételeket biztosít számukra a chemtrailezett közegben is.

A légkör mérgezése lassú, de lassan véget érő folyamat. Vagyis 10-20 éven belül olyan mérgezővé válik a légkörünk, hogy a vezető halálokok között légúti megbetegedések fognak állni, és néhány újabb évtized múlva kipusztulunk.

A fejlett, tökéletesített emberiség, azaz a felső tízezer pedig a bolygó örököseként fog majd fellépni.

Legfőbb tervük ezután az emberi faj újraindítása lesz, egy sokkal tisztább és tökéletesebb genetikai állománnyal.

Ez lesz az a pillanat, amikor az emberiség újra megteremti majd saját magát, és saját isteneinkké válunk, és belépünk a tökéletes lények kozmikus csarnokába.

Mindez azonban pont az emberségünk feladásával fog járni, hiszen ha sikerrel végrehajtják a tervet, akkor egy olyan faj fog újra szaporodni a Földön, melyben egy csepp emberség sem lesz.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 20579

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet