Titkos űrprogram akadályozta meg a hawaii-n történt nukleáris rakétatámadást?

2018. január 23., kedd
A történtek és egyes információk egy titkos technológia létére utalnak.

Mint ismeretes, néhány napja hatalmas nukleáris rakétatámadásról kaptak hírt a hawaii-on élők.

Egy üzenet jelent meg ugyanis mindenki telefonján, ami arra figyelmeztette őket, hogy érkező ballisztikus rakéták fognak becsapódni a légtérben, ezért helyezzék magukat mihamarabb biztonságba, és ez nem gyakorlat, hanem valós.

A Honolulu környéki lakosok attól tartva, hogy a nukleáris támadás várhatóan földig rombol mindent, az életükért futottak a távolabbi Oahu területekre, a legrosszabbra számítva.

Az üzenet reggel 8:07-kor jelent meg helyi idő szerint.

38 perc elteltével, miután rémület söpört végig a Hawaii-szigetek egész területén, a lakosságot a vészhelyzeti riasztó rendszer értesítette, hogy téves volt a riasztás.

Sokan hibára gyanakodtak, és a hatóságok is azt állították, hogy egy sajnálatos hiba történt. Aztán mások be is indították a pletykát, hogy talán egy éles próbája volt annak, hogy az emberek hogyan reagálnának egy ilyen helyzetben egy ilyen üzenetre.A főáramú média figyelme kizárólag a Hawaii állami hatóságokra összpontosított, elmagyarázva, hogy a probléma egy rossz gomb megnyomása miatt történt. Az események hivatalos időbeli adatai szerint az Egyesült Államok Csendes-óceáni Parancsnoksága a Hawaii állami hatóságokat arról értesítette 8:10-kor, hogy semmilyen rakéta kilövés nem történt.

Érdekes módon csak 8 óra 45 perckor adták ki a riasztás utáni második vészhelyzeti üzenetet.

Nagyon nagy volt tehát az üres intervallum a hiba feltárulta és a lakosság értesítése között.

Sokak szerint ennek az az oka, hogy valójában tényleg történhetett egy nukleáris ballisztikus rakétatámadás Hawaii-on, azonban még Hawaii elrése előtt egy titkos amerikai technológia kadályozta meg a kataklizmát.

Gondoljunk bele. Miért lenne egy olyan gomb, amit véletlenül megnyomva minden lakosnak kiküldenek egy halálos fenyegetésről szóló éles üzenetet?

Január 16-án a Public Intelliegnce Blog írója azt állította, hogy a Hawaii esemény egy elfogott nukleáris rakéta támadás volt. Miután elmagyarázta, hogy a vészhelyzeti riasztási rendszert úgy tervezték meg, hogy megakadályozza az állami hatóságok által hangoztatott emberi hibákat, a következőket írta:

"Egy rakéta volt. Valószínűleg egy a Mély Államhoz hűséges, esetleg izraeli vagy német személyek irányítása alatt álló tengeralattjáróról lőtték ki. A rakétát nem Észak-Koreából, vagy az észak-koreai erők lőtték ki. A rakétát elfogták. Aztán elkezdődött az eltussolás."

A lakosságértesítését követő 35 perc azért kellett, hogy a rakétaindító rendszert megtalálják és likvidálják, mely feltehetően egy tengeralattjáró volt.

Hogy mi is a végső igazság, az talán sohasem derül ki, de egyre több jel mutat az eset kapcsán arra, hogy maga az amerikai kormány sem mond teljes mértékben igazat a kataklizma-veszéllyel kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés titkos titkos katonai technológia politika háború


Megtekintések száma: 24338

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet