Titkos űrprogram: ez az ufó lehet a bizonyíték Amerika titkos kémprogramjára

2017. március 16., csütörtök




A TR-3B egy idegen technológián alapuló ember alkotta szerkezet lehet, Ezt bizonyíthatja egy bizarr felvétel, melyen egy háromszög alakú ufó tűnik fel.

Az amerikaiak által pénzelt és a legnagyobb titokban végzett fejlesztések egyik fő célja annak idején az oroszok és más nemzetek után való kémkedés.

Korábban kiszivárgott titkos dokumentumok, és vallomások alapján kijelenthető, hogy az USA valóban dolgozott egy titkos programon, melynek keretében egy idegen, azaz földönkívüli technológián alapuló űrjárművet fejlesztettek ki, mely 50 évvel előzte meg a korát.

Ezt a projektet TR-3B projektként, vagy sokan csak Aurora-programként ismerik. Az Aurora elnevezés takarja azt a speciális, háromszög alakú űrrepülőgépet, melyet az annak idején Roswellnél lezuhant csészealj műszaki adatai alapján építettek.

A gép belsejében hihetetlenül hideg hőmérsékleten keringő folyékony higanyplazma segítségével annyira gyorsan tudott közlekedni a légkörben, hogy állítólag alig 10%- légellenállást lehetett csupán tapasztalni az utazások során.

Éppen ezért nem csak pehelykönnyűnek hatott, de nagyon jól manőverezhető volt. A fizikát meghazudtoló légköri manőverekre volt képes a levegőben, és ki lehetett vele utazni a Föld körüli pályára is.

Egy nemrég újravizsgált felvétel lehet rá a bizonyíték, hogy az Aurora valóban megépült, és ténylegesen ma is működőképes, és használja a kormány titkos missziókra.

Sokan felvetették, hogy az Aurora valóban idegen űrhajók mintájára épülhetett, részben azzal a céllal is, hogy a földönkívüli fajokat átverjék vele, mint egy trójai falóval.

Tény, hogy világszerte sokan észleltek már háromszög alakú idegen járműveket, és ezek jó része feltehetően idegen eredetű. Az nem teljesen tiszta, hogy a háromszög alakú ufók és a csészealjak más-más fajokat takarnak-e, de az Aurora módszeresen háromszögre hasonlító alakkal rendelkezett.

A szóban forgó bizonyító erejű felvételt Ontarioban vették fel, Kanada egén. A felvételen jól látszik az a három erős fény, mely háromszög alakban rendeződve villan fel a sötét éjszakai égbolton.

A szakértők szerint vagy valóban egy idegen objektumról van szó, vagy magáról az Auroráról.

Nehéz elválasztani a két jelenséget, de az idegenek általában pillanatok alatt képesek eltűnni, és fizikát meghazudtoló manővereket végrehajtani. Ugyanerre ugyan az Aurora is képes, de a gépet emberi pilóták vezethetik, akik sokkal tapasztalatlanabbak az ilyen manővereket illetően.

A szakértők szerint az éjszakai felvételen nem vehető ki pontosan az objektum alakja, és a részletei, ezért nehéz megmondani, hogy miről van szó, de vagy egy ufóról, vagy az Auroráról.

Az Auróráról egyébként nagyon sokan azt mondják, hogy 100 évvel is megelőzi a korát, és minden egyes darabja idegen műszaki megoldásokon és technológián alapul, így létezése, illetve az ufók létezése gyakorlatilag bizonyíték a titkos kémprogram létezésére.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai kísérletek titkos katonai technológia titkos katonai programok aurora program


Megtekintések száma: 53645





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet