Titkos vakcinakísérlet okozta a madárinfluenzát?

2018. január 11., csütörtök




Lehet, hogy a vírust mesterségesen terjesztették el? Megdöbbentő elméletet mesélt el egy vezető professzor.

Sokan emlékezhetnek még a hírhedt, nagyon veszélyes, annak idején rengeteg ember életébe kerülő madárinfluenzára.

Akkor a WHO is felkapta a fejét a jelenségre, és azt mondták, ebből nagyon komoly világjárvány jöhet.

Hihetetlen erőket vetettek be azért, hogy a vírus ne terjedjen tovább, és ne pusztítson olyan nagy mértékben, ami egy esetleges világjárvány kitörését okozhatta volna.

A H5N1 volt az első komolyabban embere veszélyes vírustörzse.

Az 1997-ben azonosított H5N1 típust a WHO egy lehetséges pandémia (világjárvány) forrásának nevezte.

A H5N1 a vadon élő madárfajokat és a házi baromfi fajokat egyaránt képes megbetegíteni. Csak néhány eset ismert, amikor emberről emberre terjedt, az influenzavírusok azonban változékonyak, így fenn áll a lehetősége, hogy kialakul egy emberről emberre terjedő változat, amely képes lehet egy járvány kirobbantására.

Azóta bár a betegség nem tűnt el, sőt, kisebb-nagyobb hullámokban ismét terjed, rengeteg elmélet született arról, hogy hogyan és miért ütötte fel a fejét a bolygón.

Jane Burgermeister oknyomozó riporter azt állította egy vezető professzorral együtt, hogy a WHO népirtási kísérlet jelleggel szaporított, azaz tenyésztett ki vírusokat.

Ennek keretében szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból.

Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1és H3N2 vírusok találhatók.

Ha ez így van, akkor az azt jelenti egyúttal, hogy a gyógyszergyárak és a különböző állami szervek elkötelezetten és odaadóan terjesztik a halálos biológiai vírusokat abból a célból, hogy világméretű járványokat robbantsanak ki.

Szerinte az egész csak arra ment ki, hogy az amúgy a megszokottnál nagyobb halálozással rendelkező vírus miatt az emberek pánikba essenek.

A félelemre pedig hihetetlen profitot lehet alapozni....

A riporternő a nyomozati anyaggá alapján állítja, hogy a védőoltás sokkal nagyobb veszélyt hordoz magában, mint maga a vírus.

Vagyis a védőoltások terjesztése volt a valódi cél, ezzel pedig hatalmaspénzekre tettek szert. A H5N1 tehát egy mesterségesen előállított kór, melyre a WHO-nak már rég meg is volt az ellenszere a fiókban, amivel jótékonyan előállt, és beoltotta a fél világot, mintegy üzleti érdekből.

OSZD MEG másokkal is!

orvostudomány gyógyszerlobbi who oltások világjárványok vakcinák


Megtekintések száma: 36718





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet