Titkos, világok közötti utazásra készül a NASA a most készülő térhajtóművel: cél egy párhuzamos univerzum?

2022. április 29., péntek




A téridőt megbontani képes szerkezet ellentmond a fizika törvényeinek, mégis működik, még maga a NASA sem érti teljesen, hogyan

. Egyesek szerint már most is zajlik egy titkos program előkészítése, aminek keretében egy másik világba küldenének át egy ilyen szerkezetet.

A NASA emberes missziót tervez egy másik univerzumba?!

Térhajtómű, ami ellent mond Newton törvényeinek

A térhajtómű gondolata már igen régen felvetődött, és az egészről eleinte senki sem hitte el, hogy működhet, és hogy egyáltalán létezik.

Aztán a NASA nagy port kavart bejelentésével tudatta, hogy megalkottak egy olyan hajtóművet, ami meg tudja görbíteni maga körül a teret és az időt bizonyos módon.

Ráadásul úgy, hogy közben nem bocsát ki magából olyan hajtóerőt, amit mérni lehet. A szerkezet teljesen ellentmond a fizikai ismereteinknek, és sokáig a NASA tudósai sem értették, hogy mi is a pontos működési elv, ugyanis eredetileg véletlen fedezték fel az egészet.

Az EmDrive a beépített vákuumcső által kibocsátott mikrohullámokat használja fel tolóerőnek, nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel, valamint reakciótömegre sincs szüksége az üzemanyagához.

Ez lehet a jövő meghajtásainak a csúcsa... Forradalmasítaná az űrutazást, és sokak szerint a csillagközi távolságokat gyakorlatilag megszüntetné.

Átjárók egy másik valóságba

Ezek a féregjáratok egy másik valóságba is nyílhatnak. Arról ugyanis még heves viták vannak, hogy a féregjáratok nem-e lehetnek univerzumok közötti átjárók is.

Vagyis egy ilyen Einstein-Rosen hídon átlépve lehetséges, hogy egy másik univerzumba kerülnénk, de az is lehet, hogy ezek a féregjáratok két különböző időpontot kötnek össze.

A jövő emberisége ezekben a kozmikus "csatornákban" utazhat majd. És talán fog is utazni még a mi életünkben is. A NASA ugyanis egyes belső berkekből származó információk alapján már egy ideje dolgozik egy titkos programon.

A NASA titkos programja

A titkos program célja egy olyan űrhajó megépítése, mely képes a tér és idő közötti utazásra. Speciális anyagból készül, és ellenáll a téridő torzulásának, és a szerkezet lelke egyértelműen a térhajtómű lesz.

A NASA gőzerővel dolgozik tehát egy téridők közötti utazásra alkalmas transzportációs járművön.

Egy emberes missziót is terveznek a jövőben, melynek keretében kiválasztott legénységet küldenének át egy másik világba.

Az információk szerint ez a terv egyelőre nem hivatalos, nem bejelentett, de már dolgoznak rajta, és elkezdték felmérni az elméleti lehetőségeket.

Forrás: Titokterminál.com

nasa összeesküvés térhajtómű


Megtekintések száma: 49845





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet