Titkos, vízalatti idegen bázis van Guantanamo Bayben: dokumentumok bizonyítják a hadsereg és az idegenek kooperációját!

2023. január 9., hétfő




Egyes belső források arról beszélnek, hogy a hírhedt Guantanamo Bay környékén létezik egy vízalatti szupertitkos idegen bázis, ahol emberek és idegen lények dolgoznak közösen együtt egy nemzetközi egyezmény keretében létrehozott kísérletsorozatban.

Állítólag egy idegenek által működtetett bázis van Guantanamo Bayben, melyről csak az amerikai kormány és az amerikai haditengerészet tud. Rengeteg közvetett bizonyíték utal rá, hogy a katonai támaszponton nem csak foglyok jogszerűtlennek vélt kínzása folyik, hanem titkos csillagközi egyezmények születnek, és technológiai kísérletek.

Ahhoz, hogy megértsük a miérteket érdemes először is egy kicsit elmélyedni a Guantanamo Bayben található támaszpont történetével kapcsolatban néhány fontos momentumban.

A közel 120 négyzetkilométeres, az amerikai tengerész-szlengben a hajdani GTMO bázis az amerikai nemzeti felségterületen kívül eső egyik legrégibb haditengerészeti támaszpont, és egyben az egyetlen, amely olyan állam területén fekszik, amellyel az USA-nak nincs diplomáciai kapcsolata.

Ez elég érdekes helyzetet szül, melyet a jogi és diplomáciai zűrzavar közepette rendkívül ügyesen ki lehet használni. Az USA 1903. február 23-án kapta meg a 115 km2 nagyságú terület örökös bérleti jogát a Kuba első köztársasági elnöke, Tomás Estrada Palmaés Theodore Roosevelt amerikai elnök között aláírt szerződés alapján.

Kuba ugyan később megpróbálta teljesen ellehetetleníteni a támaszpontot, és elvágta a gáz és vízvezetékeket, és egyéb energiaforrásokat biztosító hálózatokat, az amerikaiakat ez nem érdekelte. Valamiért túlságosan fontos volt nekik az a bázis...

Az USA saját áramerőművet épített, az ivóvizet pedig Jamaicából kezdte importálni, majd pedig a tengervizet ivóvízzé alakító berendezéseket hozott létre.

Azóta rengeteg dologgal, főleg megmagyarázhatatlan jelenségekkel, titkos kísérletekkel is kapcsolatba hozták már támaszpontot, de erről majd egy kicsit később.

Üde érdekességként megemlítendő, hogy itt létesült Kuba egyetlen McDonald's étterme. Egy kicsit komolyabb vizekre evezve: felvetődött, hogy a Kuba és Amerika között felmerülő konfliktust nem az okozta, amit mi a történelem könyvekből ismerünk.

A támaszpont ugyanis egy olyan valami közvetlen közelében épült meg, melyről elméletileg egyetlen állampolgár sem tudhatott, sem más kormányok. Az amerikaiak ezért ragaszkodtak annyira ahhoz, hogy a bázist ott építsék föl, és miután Kuba megpróbálta szabotálni a későbbi ténykedésüket, az USA saját kezébe vette az irányítást.

Az alkotmány mögött megbújó összeesküvés

Hogy jönnek ide az idegenek, és egy általuk működtetett bázis? Várjuk ki a végét, fontos, hogy minden momentumot ismerjünk, mert csak így érthetjük meg azt a kormányszintű titkos összeesküvés, mely az amerikai polgárok, és a Föld minden állampolgára mögött titokban zajlik.

A 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után a Bush-adminisztráció a támaszponton terrorizmussal vádolt személyek fogolytáborát hozta létre.

Az 51-es körzet környékén látták ezt a kamiont egy fekete, sötétített ablakú kormányzati autókból álló konvoj kíséretében. Az 51-es körzet környékén látták ezt a kamiont egy fekete, sötétített ablakú kormányzati autókból álló konvoj kíséretében. Egyes források úgy gondolják, hoyg az 51-es körzetbe kerülés előtt Guantanamo Bay környékén látták ezeket a kamionokat a rejtélyes szerkezettel.

Itt, a börtön-részlegben jelenleg kb. 350 fogvatartottat őriznek, nemzetiségi megoszlásuk szerint sorrendben a legtöbben szaúd-arábiai, jemeni, pakisztáni, afganisztáni és szíriai állampolgárok, akiknek többségét az Al-Káida terrorhálózathoz való kapcsolattal, illetve az egykori afgántalibán rendszer működtetésével gyanúsítanak – ám vádemelés nélkül.

cia-kinzas Kínzás a Guantanamo Bay falain belül...

Ezt az teszi lehetővé, hogy kubai területként Guantánamón nem érvényesek az amerikai törvények, még az amerikai alkotmány is csak közvetetten, a katonai szabályzatokon keresztül.

Ez utóbbi alapján viszont elméletileg akár bárkit statáriális módon halálra ítélhetnek és kivégezhetnek, bár erre még azért valószínűleg nem került sor, de a rendszeres kínzások és az embertelen körülmények gyakoriak.

Állítólag maga az ISIS is Guantanamo Bay bázisát vette alapul, mint modell.

Elérkeztünk a lényeghez. Az amerikai katonai támaszpont nem véletlen épült meg itt. Nem véletlen az sem, hogy az amerikaiak ennyire ragaszkodtak a bázis megtartásához, annak ellenére, hogy gyakorlatilag Kubában van.

Egy olyan dologra bukkantak ott, mely az egész világot megváltoztathatja, másrészt az amerikai törvények alól kibújva nem lesznek felelősségre vonhatóak, hogyha ez a mérhetetlenül nagy titok majd egy nap kiszivárog.

Nem egy volt hadi tengerész és volt tiszt számolt be arról, hogy a bázis körül rengeteg azonosítatlan repülő tárgyat észleltek. Ezek feltűnően sokszor, főleg éjszaka tűntek fel az égbolton, de volt, hogy napközben is észlelték őket.

Sőt, a beszámolók arról is árulkodnak, hogy egyes idegen csészealjak nem is csészealj formát öltöttek, hanem olyanok voltak, mint egy hajótest, mely az égbolton repül.

Ezek a szimplán szivar alakú testek nagyon nagy hirtelenséggel bukkantak fel, majd éppen ilyen váratlanul el is tűntek.

Nem egy ilyen megfigyelés alkalmával azt vették észre, hogy ezek az objektumok az óceánba buktak alá, és kékes-fehér fényeik még hosszú perceken át észlelhetőek voltak a vízfelszín alatt, ahogy lassan elhomályosulnak a sötétben.

Ezek az idegennek vélt objektumok nem véletlen buktak alá a vízfelszín mélyére.

Évtizedek óta zajlik az a folyamat, mely hajdanán megindult a Guantamo Bay sötét öblének mélyén. A belső források azt szivárogtatták ki, hogy

egy idegenek által működtetett, titkos létesítmény van a vízfelszín alatt, mélyen az üledékes kőzetbe ágyazva, mint egyfajta mesterséges barlang.

Ez a komplexum szupertitkos, még maga az amerikai elnök sem tud róla, csak az amerikai kormány egyes tagjai, és a haditengerészet.

korábbi ott dolgozók beszámolója alapján a bázison idegenek és emberek karöltve dolgoznak egy új, közös technológián, mely főleg haditechnikát foglal magában. Ennek ellenére az utóbbi 1-2 éve technikai vívmányai feltehetőleg mind-mind innen kerültek ki még 5-10 évvel ezelőtt.

Az idegenek és az emberek állítólag egy titkos paktumot, egy nemzetközileg érvényes csillagközi egyezményt kötöttek az amerikaiakkal, akik az egész emberiséget képviselték ebben a rendkívül fontos szerződésben.

Ha valaha majd kiderül ez a titok, Amerikát így aligha lehet majd felelősségre vonni, mivel nem fognak vonatkozni rá az amerikai törvényhozás általi jogszabályok.

Az ott jelenlévő haderő ráadásul kínosan ügyel arra, hogy ne tudódjon ki semmi, ne menjen senki túl közel ehhez a vízalatti objektumhoz.

A kínzások, a foglyokkal való nemzetközi jogokat is sértő bánásmód mind a színjáték részei - bár ennek ellenére valós színjátékok - hogy eltereljék egy sokkal megdöbbentőbb dologról a figyelmet...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos akták titkos bázis


Megtekintések száma: 74887





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet