Titkosított CIA dokumentumok bizonyítják: a Marson ősi civilizáció nyomai találhatóak meg?

2020. február 19., szerda
Olyan dokumentumok kerülhettek elő, melyek a Mars legsötétebb titkára deríthetnek fényt.

A NASA régóta titkol valamit a Marssal kapcsolatban. Ennek ékes bizonyítéka az, hogy rendre kiretusálnak egyes a Mars felszínén készült képeket, vagy éppen műholdas képeket.

A retusálások oka sokszor képhiba - állítják, holott a Földi műholdas képeken nem találni ilyen képhibákat és illesztési anomáliákat.

Az ufókutatók és összeesküvés elmélet hívők szerint arról van szó, hogy a Marson rengeteg ősi civilizáció által hagyott mesterséges struktúra található, melyeket rendre megpróbál a NASA megpróbál eltüntetni.

Nem csak arról van szó, hogy a Marsnak állítólag oxigéndús, kék légköre van, melyet rendre vörös szűrővel tüntetnek el a hivatalosan közzétett képeken, de felhők is észrevehetőek egyes képeken.

Nemrégiben pedig a CIA berkeiből előkerült dokumentumokra bukkantak, melyek egy lehetséges földönkívüli civilizáció nyomait veszik számításba a Marson.

A titkosítás alól feloldott CIA dokumentumokat ITT találod meg:

https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001900760001-9.pdf

Még 2017 januárjában tettek közzé 13 millió korábban titkosított dokumentumot, melyek nagy része a CIA-hoz köthető.

A CIA ezek között a dokumentumok között számos idegenekkel és ufókkal kapcsolatos dokumentumot kezelt és tárolt.

Egy 1984 május 22-in dátumozású dokumentum egy rendkívül bizarr dolgot ír le. A CIA a NASA segítségével kísérletet tett arra, hogy kiderítse, milyen is lehetett a Mars felszíne több millió évvel ezelőtt.

A 32 éven át titokban tartott dokumentum egy igaz tervezet volt, melyet komolyan kezelt a CIA és a NASA is.

Úgy hitték ugyanis, és talán még ma is így hiszik, hogy a Marson egykoron egy ősi civilizáció élhetett, mely legalábbis a piramisok és monolitok építésének szintjéig eljuthatott, mielőtt kipusztult.

A dokumentum több érdekes dolgot említ ezen kívül, például azt, hogy a Marson rengeteg piramisra, és gúlára emlékeztető alakzat található, melyeket az akkori vizsgálatok szerint nem a szél vagy egyéb folyamatok formáltak.

A Mars egykori őslakosairól pedig úgy hitték, hogy valójában magasak, vékonyak voltak, és speciális, sugárzás elleni ruhákban jártak a Mars felszínén, mely lassan haldoklani kezdett, és egy kataklizma során elveszítette teljes légkörét.

Mindez már 32 éve volt. A nagy kérdés, hogy vajon most mi tudhatnak? Mit deríthettek ki a Mars egykori őslakosairól, hogy a NASA ennyire titkolózik, és minden fotót egyre csak retusál?

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés cia


Megtekintések száma: 195699

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet