Titokzatos árnyalakot láttak Veszprémben?

2017. április 10., hétfő




Illúzió? Optikai csalódás? Vagy égi jelenés?

Egy különleges reggel volt. Veszprémben egy fotós fölkelt, elővette a fényképezőgépét, majd egy húsz emeletes ház tetejéről egy elképesztő fényképet készített.

A képen ugyanis egy titokzatos, emberszerű alak látható.

Az eset még 2014-ben történt. Ekkor készült el teljesen véletlenül az a kép, mely akkor több helyen is megjelent az online médiában.

A rejtélyes fotót Ladányi Tamás készítette, és valóban, ha megnézzük, jól kivehető rajta egy a távolban felsejlő emberi alak sziluettje.

A legtöbben különféle elméleteket gyártottak hozzá, égi jelenésekről, de voltak olyanok is, akik egyenesen azt állították, hogy a képen maga Isten, illetve az ő alakja látható.

Természetesen, amikor lehozták a hírt, senki sem gondolt arra, hogy erre a képre van egy egyszerű, logikus magyarázat is.

A valóság azonban ennél kicsit sivárabb, bár nem kevésbé érdekes, sőt!

Annak idején, mikor a kép kikerült, csak kevesen kapcsoltak azonnal, és jöttek rá arra, hogy maga a fotós, illetve annak árnyéka látható a ködös tájra rávetülve.

A fotós ugyanis napfelkeltekor készítette a képet, ahogyan a teste árnyékot vet a város ködös létképére.

Ezáltal egy olyan hatalmas alak sziluettje jött létre, mely valóban szellemszerű, és valóban sokakat elgondolkodtatott. Az eset remekül mutatta meg, hogy olykor egy némi magyarázatra szoruló egyszerű jelenségről hogy terjedt el, hogy paranormális anomáliával van dolgunk.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 97979





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet