Titokzatos, fénylő ufót láttak egy vulkán felett

2017. február 3., péntek




Az erősen fénylő objektum nagy sebességgel száguldott át a felvételen, a vulkán felett.

Érdekes felvétel látott napvilágot nemrég, melyen egy nagyon erősen fénylő, égen átszáguldó szerkezet jelent meg, méghozzá egy vulkán felett.

A vulkanikus területek felett megjelenő ufóknak már hagyománya van, és sokan úgy gondolják, nem véletlen, hogy ezek a tárgyak szervezetten jelennek meg az ilyen területek felett.

Egyes elméletek felett az ufók geotermikus energiát nyernek a vulkánok felett a föld alól begyűjtött hőtől egy speciális szerkezettel.

Mások viszont úgy vélik, hogy maguk az idegenek azok akik átrepülve egy-egy vulkán felett, mintegy beindítják annak vulkanikus működlését.

Ezt arra alapozzák, hogy gyakran történt már meg, hogy egy vulkán kitörése előtt, napokkal, vagy órákkal azelőtt idegen tárgyakat véltek látni az adott vulkán felett.

A mostani lélegzetelállító felvétel a Colima vulkán felett készült, és a felvétel meglehetősen tiszta, bár még így sem lehet jól kivenni, hogy pontosan mi repül át az égen.

Annyi biztos, hogy korong, vagy gömb alakú, és erősen világít, tehát nem csak a nap sugarai világítják meg, hanem saját fénye is van.

Szerinted mi látható a felvételen? Idegenek, vagy valami más?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 48002





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet