Titokzatos, fordított piramis lebegett a Gizai nagy piramis felett

2017. február 6., hétfő
Azóta sincs magyarázat a piramis felett lebegő szokatlan tárgyra.

2016-ban tűnt fel az égbolton, a Gízai nagy piramis felett egy olyan szokatlan délibáb, melyet először csak valamiféle légköri jelenségként aposztrofáltak, azonban egyre több szemtanú figyelt fel rá, míg végül egyértelművé vált minden jelenlévő számára, hogy ez nem csupán valami optikai illúzió.

Arról volt ugyanis szó, hogy a piramis felett egy fordított háromszög volt látható. Ez a háromszög térbeli volt, mint egy hatalmas piramis, csak éppen fejjel lefelé.

Akik jelen voltak, mind látták ezt a valamit, és több videó is megörökítette, amint mozdulatlanul ott állt a piramis teteje felett.

A szkeptikusok körében felmerült az, hogy talán valamiféle délibáb útján valahogyan tükröződött a piramis csúcsa, ezért látni fordítottan egy háromszöget a levegőben.

Azonban azok közül, akik ott voltak, rengetegen beszámoltak arról, hogy az objektum nagyon is valósnak hatott. Mi több, fémes csillogása volt, mely a videón is valamennyire kivehető.

Ha valóban idegen eredetű a tárgy, vagyis nem emberkéz alkotta, és nem is emberek irányítják, akkor feltehetően nem véletlen a szokatlan piramis alak.

Az ősi időkben a legendák szerint Egyiptomot igen gyakran látogatták különféle civilizációk, melyek messziről, a csillagok közül érkeztek.

Ezt különféle iratok, történelmi emlékek bizonyítják, melyek nem csak utalást tesznek eme bizarr eseményekre, hanem konkrétan megemlékeznek róluk.

Talán a megfigyelt objektum is egy ilyen ősi isteni civilizáció járműve lehetett, mellyel a csillagközi térbe haladtak tovább a bolygónkról felszállva az ősi időkben.

Talán sosem derül ki, hogy mi látható a felvételeken, mindenesetre a legtöbben úgy sejtik, hogy ez nem légköri jelenség, és nem is emberi kéz alkotta jármű.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek egyiptom


Megtekintések száma: 34929

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet