Titokzatos lény tartja rettegésben a mobilozó gyerekeket!

2018. augusztus 3., péntek




Azt üzeni, "Mindent tudok rólad!" Világszerte lép kapcsolatba gyerekekkel, óriási a riadalom! Sokan a Kék bálna reinkarnációjának tartják!

Olyan, mint valami buta vicc, de annál mégis több.

Nem csak ijesztő, de sokakat pánikba is taszított. Rnegeteg gyerek meg van ijedve tőle, és világszerte terjed.

A dologban az a legbizarrabb, hogy szinte sneki sem tud semmit errl az egészről, mint annak idejéna Kék bálnáról sem.

"Mindent tudok rólad!" -ezt üzeni Momo néven egy rémisztő, torz, horrorisztikus arc annak, aki kapcsolatba lép vele WhatsAppon, egy (fiatalok által is) kedvelt csetalkalmazáson.

Emellett hátborzongató üzeneteket küld, például, hogy "halott vagyok", vagy épp hangfájlban érkezik tőle elviselhetetlenül kellemetlen, csikorgó hang, konyhakéses minivideó, de olyan is előfordult állítólag, hogy a felhasználó telefonján lévő fotót nyúlta le, és küldte el neki üzenetként.

eghy 12 éves lány nemrég önkezlével vetett véget az életének, innen kezdték el feltételezni, hogy lehet valami a dolog mögött, már amia Kék bálnához való hasonlóságot ilelti.

A lányt ugyanis állítólag Momo kergette a halálba.

A telefon adatai szerint ő is Momóval csetelt. 

A hatóságok egy 18 éves tinédzsert is keresnek, akivel online ismerkedett meg az öngyilkos lány, és akinek köze lehetett az ügyhöz.

A Google-keresések adatsora azt mutatja, hogy világszerte megugrott az érdeklődés július 10-e óta Momo iránt.

Momo fenygetőzik, mindneféle furcsa feladatokat ad a fiataloknak, azonban a hírek semmi konkrétumot nem írnak. Sokan azért félnek tőle, mert eleve megrémiszti az embereket, és senki sme tudja, hogy ki vagy mi ll a háttérben emögött.

Egyes források szerint egyszer csak megjelenik a felhasználóknál kontaktként a WhatsAppon a szám, aztán olyanokat ír a vele való csetelés szabályaiként, hogy ne hagyd válasz nélkül a Momo üzenetét.

Ha önismétlésbe kerülsz, akkor az még nem baj, de ha kétszer hibázol, eltűnsz erről a bolygóról...

Ez a három szám kering a cikkekben, mint eredeti Momo-kontakt:

+573135292569

+81345102539

+5226681734379

Ez sorrendben egy kolumbiai, japán és mexikói szám, már ha ez jelent bármit is arra nézvést, hogy földrajzilag honnan csinálják valakik ezt az egészet

Az egész azért enynire riasztó, mert a Kék bálna jelenségre hasonlít, ami annak idjeén nagyot szólt, és rengeteg tini halálát okozta közvetve vagy közvetlenül.

Ezért bárkivel kapcsolatba lép Momo, az nagyon legyen résen!

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen ijesztő félelmetes


Megtekintések száma: 107815





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet