Titokzatos ősi város romjaira bukkantak, mely bizonyíthatja az óriások létezését?

2017. június 18., vasárnap




A feltárt város temetőjében 300 ember maradványaira bukkantak. Ezeket alapos elemzésnek vetik alá, hogy megtudják, mivel táplálkoztak az egykor ott élők.

Egy 10 században épült romhalmazra bukkantak, melyről nemrégiben kiderítette egy régészcsoport, hogy egy ősi, elfeledett város maradványai lehetnek.

A várost sokan úgy emlegették, hogy az óriások városa. Nem is véletlenül.

Egy helyi legenda szerint a Harlaa régióban óriások éltek, mert olyan hatalmas kőtömbökből épültek a házaik, amelyeket egyszerű emberek nem lettek volna képesek megmozdítani.

A paleoasztronautika elmélete szerint ezen óriások tényleg létezhettek, és egy teljesen különálló emberi - félig pedig földönkívüli - faj voltak.

Ez óriási felfedezés lehet, ráadásul elképzelhető, hogy tényleg bizonyíthatja majd az óriások létét.

A régészcsoport egy 12. századi mecsetet is talált az ásatások során, hasonlót a korábban Tanzániában és Szomáliában feltártakhoz. A tudósok szerint ez azt igazolja, hogy létezett kapcsolat Afrikában a különböző iszlám közösségek között.

A régészek ékszereket és egyéb tárgyakat is találtak, amelyek Madagaszkárról, a Maldív-szigetekről, Jemenből és Kínából származnak.

Igazán egyedülálló társadalom volt, melynek felépítéséről még nem túl sokat tudunk.

Harlaa az ékszerkészítés "gazdag, kozmopolita" központja volt. Lakói között más országbeliek és helyiek is voltak, akik a Vörös-tenger, az Indiai-óceán vagy akár az Arab-öböl környékén élőkkel is kereskedtek.

Az óriásokra számos bizonyítékot találtak már a közelmúltban, és egyes értesülések szerint egyre több olyan lelet kerül elő, melyek alátámasztják azt, hogy ezek a nefilim lények fejlett társadalmakba szerveződve éltek, még az emberiséget megelőző időszakában a Földünknek.

Bizonyos elméletek szerint a gizai nagy piramist, vagy a nagy szfinxet is óriások építették, ugyanis egyes jelek, bizonyos eróziók arra utalnak, hogy ezen műalkotások is legalább 10.000 évvel régebbiek lehetnek hivatalosan ismert koruknál…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek óriások nefilimek


Megtekintések száma: 167291





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet