Titokzatos rejtély övezi a 145 éves koporsóban talált, tökéletes állapotban lévő lány testét

2016. május 28., szombat




Építőmunkások bukkantak rá a 145 éves koporsóra, melyben egy szőke hajú lány feküdt. Az ijesztő és egyben titokzatos az volt, hogy a lány úgy nézett ki, mintha csak tegnap került volna bele. A bomlás legapróbb jelei sem mutatkoztak holttestén.

Egy bizonyos Ericka Karner otthonában dolgoztak épp a munkások, akiknek az volt a feladatuk, hogy az udvart újrarendezzék, amikor valami nem oda való dologba botlottak.

Egy alig másfél métere bronzkoporsóra, melyben a garázs alá volt eltemetve, mélyen a beton alatt.

Amikor a zavarodott munkások benéztek a koporsó üvegén, még jobban ledöbbentek. Egy gyönyörű, szőke hajú lány feküdt benne, és úgy nézett ki, mintha épp akkor halt volna meg.

miranda-145-eves-bronzkoporsoja

Nem volt oszlásra utaló jel rajta, pedig a koporsó – mint később kiderült – 145 éve volt eltemetve, föld és beton alá.

Még látni lehetett a rózsákat a kezében, amikkel együtt eltették. A lila bélésű koporsón azonban nem volt semmiféle jelzés vagy egy névtábla, így azt sem lehetett tudni, hogy pontosan kit rejtett.

A lány 3 éves lehetett, amikor meghalt, megtalálói Mirandának nevezték el. Úgy hiszik, hogy Miranda egyike lehetett azoknak az ezreknek, akiket az Odd Fellows temetőben temettek el, melyet később, 1890-ben végleg be is zártak.

145-eves-koporso-miranda

A bezáráskor rengeteg testet telepítettek át egy másik helyre, az 1920-as évek nagyrészt ezzel teltek el.

Rejtélyes lány, akit senki sem akar

A kislány gyönyörű hófehér ruhában volt eltemetve, rózsákkal a kezében, levendula virágokkal a hajában. Úgy néz ki, mint valami angyal.

A Karner családot azonban hamarosan hideg zuhany érte, ugyanis a város úgy döntött, nem kéri a testet, mert szerintük mivel a család udvarában találták meg, az ő felelősségük a test sorsáról rendelkezni.

rozsa

A család azonban nem így gondolta, szerintük ugyanis a város feladata volt 100 éve elszállítani ezeket az elhunytakat, és most is így van, hiába telt el ennyi idő.

Mrs. Karner azt nyilatkozta, hogy anyaként felelősséget érez mostmár Miranda iránt, és elszomorította a gondolat, hogy egy halott kislány feküdt az udvara alatt. Úgy érzi, már ő is a család tagja.

Végül egy bizonyos Elissa Davey jelentkezett a testért, és minden költséget, így a koporsót, és a holttest hűtéséhez szükséges eszközöket is ő állta. Így állt ki egy ismeretlen nő egy másik ismeretlen kislányért. A nő azt nyilatkozta, hogy ne akarja, hogy bárki is valaha megzavarja, és szeretné, ah végre békében nyugodna, hisz oly hosszú időn át nem volt békés nyugodalma.

rejtély érdekes rejtélyek érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 104649





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet