Titokzatos Spanyolországban. Senki sem érti, miért: az 5 G sugárzás hatásai lehetnek?

2020. február 18., kedd
A katalán rendőrség vizsgálja, hogy mitől halhatott meg az a sok száz madár, amelyek tetemeire az utóbbi napokban találtak autósok egy északkelet-spanyolországi forgalmas országúton, illetve mellette.

Az autósok azután jelentették a rejtélyes tömeges elhullást a közlekedésfelügyeletnek, hogy rengeteg madártetemen hajtottak keresztül, és ez már balesetveszélyt jelentett.

A kiérkező rendőrök számára nem volt azonnal egyértelmű a madarak elpusztulásának oka, így a tetemeket laborvizsgálatra küldték. 

Egy lehetőség, hogy a madarak mérgezésben pusztultak el.

A környéken számos vegyi üzem található, illetve nemrégiben baleset is történt az egyikben. Január közepén ketten meghaltak és nyolcan megsérültek a Tarragona kikötőváros külterületén álló üzemben történt robbanás következtében.

A helyiek régóta attól tartanak, hogy a vegyi üzemekből szennyezés kerül ki a környezetbe - a levegőbe és a vízbe -, és ez végezhetett a madarakkal is. Erre azonban jelenleg nincs bizonyíték. 

Egy környezetvédő csoport büdösről számolt be a környéken, de a hivatalos szervek tájékoztatása ezt nem erősítette meg.

Egy másik sokkal népszerűbb elmélet szerint az 5G világméretű elindítása óta a sugárzás üli meg az élő szervezeteket.

Erről több ízben is sok szakember beszélt, aggódva amiatt hogy tömegesen elrákosodhatnak az emberek is az  elkövetkező években az 5G hatásai miatt, amit ma még nem ismernek el...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 9277

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet