Titokzatos sziklarajz írhatja át az emberiség történelmét? Nem egyedül voltunk a Földön!

2021. szeptember 20., hétfő




Egy Ausztrália partjainál talált titokzatos sziklarajz újra felkavarta a port az ősi idegenek rejtélyével kapcsolatban. Ténylegesen látogattak minket más lények a kozmoszból? 

Akár tagadjuk akár nem, nyomai vannak látogatásaiknak a kultúránkban, történelmünkben.

Újra megindult a heves vita a szkeptikusok és az ősi idegenekben hívők között, ugyanis Ausztrália partjainál egy olyan sziklarajz került elő, mely alátámaszthatja az idegenek létezését.

A leleteket egész pontosan a Nyugat-Ausztráliai partok mentén találták meg. Ha a lelet az, aminek látszik, akkor nem csak Ausztrália történelmét, hanem az emberiség történelmét is átírhatja.

A különös szikla nem az egyetlen volt, amin rajzokat találtak. Egy struktúra maradványai között leltek rá, mely feltehetően egy ősi szoba, vagy valamiféle helyiség lehetett.

Mezőgazdaságra, fejlett kultúrára utaló jeleket és ábrákat lehet ezeken a köveken látni, ami szintén megbolygathatja az Ausztrália történelméről kialakult képet, azonban van egy kő, ami még ennél is jobban felborzolta a kedélyeket.

Ezen a sziklán ugyanis egy olyan rajz látható, melyen olyan, mintha idegen lények lennének.

A kutatók és régészek jobban megvizsgálták a köveket, és nem jöttek rá, hogyha nem idegeneket ábrázol a kő, akkor mik lehetnek rajta.

Sokan azonnal azt kezdték találgatni, hogy vajon ez lehet-e az első szélesebb körben elismert bizonyíték az őskorban minket látogató idegenekre?

Ma is rengeteg olyan ősi lelet van, melyek utalnak arra, hogy a történelmünk során sok segítséget kaptunk az égiektől. Mi több, az istenhitünk is az égből érkező isteni alakokra alapul.

Az ugyanis nem véletlen van, hogy szinte minden kultúrában beszélnek történetek olyan lényekről, melyek az égből származtak, csodálatos képességeik voltak, és az emberek felett jártak.

Olyan ősi próféciákra, iratokra is rátaláltak már, melyek azt jósolják, hogy egy napon ezek az ősi idegenek visszatérnek majd a Földre, amikor már az ember készen áll, hogy megismerje a világegyetemet.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók földönkívüliek idegenek ősi idegenek


Megtekintések száma: 64322





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet