Titokzatos tárgy csapódott az Antarktiszba: letarolt egy hegyoldalt is - ufó roncs a jégben?

2021. április 17., szombat




A NASA és a hivatalosa szervek nem árulnak el semmit róla. A fél világ találgat.

Egy lelekas amatőr figyelt fel valamire a Google Earth műhodlas felvételein.

Méghozzá egy olyan valamire, ami ha bebizonyosodik róla, hogy valóban az, ami, akkor bizonyíthatja az idgeenek létét itt a Földön.

Az Antarktisz területén egy vékonyka, de kivehető sávra lett figyelmes az egyik régióban.

Amikor közelebb megnézte, ekkor pedig nem akart hinni a szemének. Ez egy nagyon hosszú és kiterjedt becsapódási helyszín volt.

A tárgy a műholdas adatok, és a korábbi felvételek alapján nem geológiai képződmény, mivel 2010-et megelőző felvételeken nem volt jelen ugyanezen a területen.

Vagyis, ha valóban egy tárgy csapódott be az Antarktisz jegébe, akkor 2011-ben következett be.

A NASA-val és a hatóságokkal több ízben felvették a kapcsolatot, de nem mondtak semmit, teljesen elzárkóztak a nyilatkozat tételtől.

Arról nem beszélve, hogy más források szerint tucatszámra jelentek meg katonai bázisok a helyszínen, és egész Antarktisz-szerte. Mintha titkos kutatási expedíciók keretében kerestek volna valamit...

A helyszínt repülési szakértők is jobban szemügyre vették, az ő állításaik szerint ténylegesen hasonlít a terep egy becsapódás helyszínére.

Jól látszik az is, hogy a hegyet is telibe találta ez a tárgy,mely a helytől több száz méterre állt meg.

A szóban forgó objektum hosszúkás, olyan, mintha valamiféle rakéta, vagy más objektum, lenne, de egyesekben felmerült az is, hogy ez nem más, mint egy csészealj, ami élével oldalt fúródott mélyen bele a jégpáncélba.

TÉNY, hogy az Antarktisz területére nem nagyon engednek senkit, és vannak olyan területek, melyek szigorú, és indokolatlan katonai felügyelet alatt vannak.

Mindenki azt kérdezi: vajon ezek a dolgok mennyire függnek össze?

Az Antarktisz területén ugyanis átjárók, hatalmas portálok vannak, melyeken keresztül úgy lehet bejutni a Föld légkörébe, hogy azt a legtöbb földi radar egyszerűen nem is észleli.

Egy titkos bázis, egy ősi struktúraszerű alagútrendszer is jelen lehet a jég alatt, és számtalan olyan dolog, amiről nem akarják, hogy tudjunk.

Nem véletlen ugyanis az sem, hogy az Antarktisz még ma is jóformán lakatlan... és nem elsősorban a hidegről van itt szó, hanem valami sokkal többről, ami a Föld mélyén lapul.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa összeesküvés idgeenek


Megtekintések száma: 83904





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet