Titokzatos tárgy zuhant le az űrből Oroszország területén

2016. november 30., szerda




A tárgy zölden habzik, és zöldessárga füstöt bocsát ki magából, és senki sem tudja, mi lehetett pontosan.

Egy November 28-án közzétett videón jól látszik, amint egy hatalmas becsapódási helyszínen ömlik a légkörbe a zöldessárga füst, egy ismeretlen eredetű kráterből, melyben valami erősen habzik.

A titokzatos objektum közepéből pedig áthatolhatatlan tűz árad. A Youtube-ra is felkerült videó a csatorna tulajdonosa, Blake Cousins elmondása szerint egy ismeretlen férfi által rögzített videó.

A felvételt ő juttatta el hozzájuk, és azt mondta, hogy az égből látta többedmagával lehullani a titokzatos valamit, amiről nem tudták megmondani azt, hogy meteorit, vagy valamiféle műhold darabja, esetleg idegen eredetű anyag.

A férfi beszámolója alapján többen is látták ahogy ez a valami lezuhan az űrből, így most további szemtanúkat keresnek, akik megerősíthetik a történések valóságtartalmát.

Oroszországban nem ez lenne az első olyan meteorit, mely eléri a felszínt, és hatalmas pusztítást visz végbe.

Gondoljunk csak a 2013-as Cseljabinszki meteorzáporra, ahol a hírek és beszámolók szerint nagyobb méretű meteorit a levegőben szétrobbanva apró darabkákkal árasztotta el a várost és környékét. Az esemény következtében több mint 1200 ember megsebesült, akiket kórházban kellett ellátni. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Hasonló méretű meteor 100 évente egyszer várható a Föld légkörében, azonban többen felhívták akkor a figyelmet arra a veszélyre, hogy a Földre zuhanó meteoritok talán idegen vírusokat, baktériumokat is juttathatnak Földünkre.

A videót elnézve nem tartható kizártnak, hogy egy meteorit csapódhatott a talajba ismét Oroszországban, amiből valamiféle biológiai folyamat indult meg.

Mások szerint nukleáris baleset történt, és egy régi műhold egy darabkája vált le, és zuhant vissza a Földre, és a hírzárlat elrendelése miatt nem tudni pontosan, hogy mi lehetett.

Egy megint másik elképzelés idegen eredetet sejt a dolog körül. Talán valamiféle Földre érkezett életformának első földi perceit sikerült lencsevégre kapnia az ismeretlen férfinek és társainak.

A szemtanúk, amikor meghallották a hatalmas légrobbanást, azonnal felnéztek az égre, és meglátták az erdő felé behulló objektumot.

Azonnal a helyszínre siettek, majd rögzítették az ott látottakat. A tűzoltók is kiérkeztek később a helyszínre, és megpróbálták kiemelni a lángok közül azt a bizonyos valamit, kevés sikerrel.

A helyszínt később lezárták, azóta pedig nem tudni, hogy mi történhetett. Ha valóban idegen életformára bukkantak, akkor a kormány titkos emberei egészen biztosan elszállították a helyszínről a lényt, és hivatalosan valamiféle balesetnek, vagy egyszerű tűznek állították be a dolgot.

Mások úgy vélik, hogy hasonlóan furcsa tűzzel és füsttel a magnézium éghet, ami nagy mértékben megtalálható egyes műholdak alkatrészeiben.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 43669





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet