Titokzatos vérszívó lény támadt egy csoportra a temetőben!

2016. november 10., csütörtök
Egy csapat tinédzser majdnem halálra rémült, amikor megtámadta őket valami, amiről azóta sem tudja senki eldönteni, hogy mi lehetett. Egyesek szerint valamiféle eddig ismeretlen vérszívó lény lehetett, mások szerint tündér, vagy egy nagyra nőtt rovar.

 Az eset egy ausztráliai temetőben történt. A Westburyben élő tinédzserek gyakran jártak ki portyázni a helyi temetőkbe, így a város temetőjébe is, hogy felvételeket készítsenek a maguk szórakozásából, saját felhasználására.

Olyanok voltak, mint egy kis csapat, akik kíváncsiságtól vezérelve imádtak botorkálni a sötét sírok között.

Igen ám, de az egyik éjszaka valami olyasmibe botlottak bele, mely kikergette őket onnan, és valószínűleg soha nem fognak újra a temető közelébe merészkedni.

Hirtelen az egyik sírkő mögül egy viszonylag nagy valami röpült ki, majd megtámadta a tinédzserek egyikét. Először azt hitték, hogy csak valamiféle nagyobb rovar, azonban ahogy a vérszívó lény módszeresen megpróbálta őket megharapni, megcsípni, lassan úrrá lett rajtuk a pánik.

A titokzatos valami a levegőben repülve több kört is megtett, és mindig újra és újra rátámadt az egyik fiúra.

A csapat fejvesztve menekülni kezdett, és azonnal elhagyta a helyszínt. Hogy mi lehetett az, amivel találkoztak, senki nem tudja, ez még rejtély.

A csapat később a Youtube videómegosztóra töltötte fel az ominózus felvételt „Fairy sighting or creepy bug attack!!?!” - Tündér észlelés, vagy rovartámadás? - néven.

Az internet azonnal ráharapott, és érdeklődők ezrei nézték meg, majd próbálták kielemezni a videón látottakat.

Elméletek azok szép számmal születtek, de egyik sem tudott túl közel jutni a valósághoz, lévén, hogy a felvételen az éjszakai sötét miatt nem sok minden látszódik.

Az elsőként megtámadott fiú elmondta, hogy nagyon megijedt, mert a titokzatos lény elsősorban a nyakát próbálta meg megtámadni, mintha vért akart volna belőle szívni.

Egy helyen még valamiféle harapás, vagy csípésnyom is megjelent rajta ott, ahol a kreatúra belécsípett, vagy harapott.

A videó alá kommentelők egy része szeriont talál egy tündérszerű lény lehetett, vagy egy banshee. A banshee a kelta mondakör alakja, neve szellemasszonyt vagy tündérasszonyt jelent. Ezek nem mindig jószándékú lények, és talán nem kizárt, hogy egy ilyennel találkoztak össze a videó készítői.

Mások úgy vélik, hogy talán valamiféle eddig ismeretlen rovarral volt dolguk. Ne feledjük, Ausztráliáról van szó, itt igen gyakran fedeznek fel új lényeket még napjainkban is.

Egy harmadik lehetséges teória állhat talán a legközelebb az eset megfejtéséhez. Eszerint egy hatalmas denevérfaj egyik egyede tette tiszteletét a temetőben, ami veszélyben érezte magát, ezért megtámadta a csapatot.

Szerinted mi támadta meg őket? Talán soha nem derül majd ki egyértelműen, mindenesetzre érdemes elkerülni az ijesztő temetőket éjszaka, hiszen sosem tudhatjuk, mi lapul meg a sírkövek mögött…

paranormál szörny bizarr ijesztő szörnyek


Megtekintések száma: 48137

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet