Több ezer eurót kapnak a bevándorlók, miközben Európa-szerte éheznek a saját állampolgáraink!

2017. december 7., csütörtök




Georg Spöttle szerint Németország drasztikus mértékben fogadott be az utóbbi időben migránsokat. Nem kis mennyiségű embertömegről van szó, mely már gyakorlatilag teljesen kezelhetetlen.

Arról van ugyanis szó, hogy az országban annyi menedékkérelmet bíráltak el eddig, mint az összes EU-s tagállamban együttvéve.

Feltehetően olyan illegális bevándorlókról van szó, akik eddig más országokban voltak, de kiutasították őket, vagy kiutasítás vár rájuk.

Bevett szokás, hogy ilyenkor hamis adatokkal frissen érkezett menekülteknek adják ki magukat. Ráadásul több ezer euróhoz is hozzájuthatnak, mert több helyen veszik fel a segélyt.

Rengeteg migráns van még mindig a Balkánon, akik erre közelednek még a Merkeli hívásra elindulva, a Wilkommenskulturban bízva.

Ezek az emberek nem értik, hogy néhány nemzetállam, köztük Magyarország miért nem engedi tovább őket.

Arról is beszélt, hogy egy menekült a regisztráció idején 140 eurós alapsegélyt kap, majd később 340 eurót kapnak személyenként – a felnőttek mellett a gyerekek is.

Mint mondta, a német liberálisoknál kiverte a biztosítékot, hogy azokat, akiknek elutasították a menedékkérelmét, továbbra is az unióban tartják, és segélyeket adnak nekik, esetenként nyelvtanfolyamot ajánlanak fel számukra. - írja a VilágLátó HírMagazin.

A különféle juttatásokkal rengeteg olyan bevételre tesznek szert a bevándorlók, amiért SEMMIT sem kellett tenniük. Nem csoda, hogy nem dolgoznak, és eszük ágában sincs kivenni a részüket az életből.

Ugyanakkor az sem csoda, hogy ennek híre megy, és még többe ember indul útnak, akik azt gondolják, kapnak házat, autót, pénzt, csak azért, mert odamentek.

Az egészben az a legborzasztóbb, hogy mindeközben az EU saját polgárainak egy jelentős része éhezik, vagy a létminimum alatt él. Ezalatt az EU vezetése külön pénzeket rekeszt le az adófizetők pénzéből arra, hogy a migránsok téli megsegítésére fordítsa.

Teljesen nonszensz, ami ezen a kontinensen történik, és joggal vetődik fel a kérdés: vajon egy messziről jött bevándorló élete sokkal értékesebb lenne, mint azé, aki világ életében generációk óta itt élt, és sokat tett Európáért?

Inkább jobb, ha nem is próbáljuk meg megválaszolni a kérdést, mert kiábrándító és undorító igazság tárulna elénk…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika iszlám bevándorlás


Megtekintések száma: 23378





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet