Több ezer éves ősi földönkívüli műhold a Mars körül: ezt hallgatja el a NASA?!

2023. szeptember 28., csütörtök




Olyan dolgot fedeztek fel a Marsról készült felvételeken, amiről soha nem gondolták volna, hogy valaha bekövetkezik. Arról van szó, hogy egy óriási, több kilométeres árnyéket vettek észre, mely a felszínre vetült.

Ez pedig rengeteg kérdést felvet a marsi élettel kapcsolatban.

Különösképpen a marsi fejlett életformákkal és civilizációval kapcsolatban.

Ugyanis az a feltételezés kezdett terjedni, miszerint egy több ezer éves földönkívüli műhold keringhet a Mars körül, és ez vetette azt az óriási árnyékot, melyet látni lehet a Mars körüli pályáról készített felvételeken.

Ebből született meg az a feltételezés, miszerint a Mars körül egy ismeretlen űrjármű kering. Bár magát a járművet nem láthatjuk a képeken, az árnyéka elárulja, hogy valóban ott van.

Akadnak olyan feltételezések is, melyek egy az egyben azt mondják, hogy ez az objektum ugyanaz, mint amit a Fekete lovagként azonosítottak annak idején a Föld körül.

Erre a következtetésre az alapján jutottak, hogy a szóban forgó árnyék valóban hasonlít a fekete lovag műhold árnyékára. Mint ismeretes, a fekete lovag egy 13.000 évvel ezelőtt a Föld körüli pályára állított idegen eredetű műhold.

Rengeteg legenda keringett azóta magáról a műholdról, de mindez idáig senkinek sem sikerült egyértelműen bebizonyítania a létezését.

1988-ban a szovjet Phopos 2 űrszonda, amelynek az lett volna a feladata, hogy műszereket juttasson a vörös bolygóra, mindössze 45 darab fotót sugárzott a Föld felé.

Ez pedig igen szegényes az űrkutatás történelmében, talán még nem is volt más űreszköz, ami ilyen kevés képet továbbított, és ennyire ne lett volna a tudomány hasznára.

De vajon miért lenne egy ugyanolyan műhold a Mars körüli pályára állítva, mint a fekete lovag? Nos, egyes elképzelések szerint az ősi idegenek több olyan bolygó köré is állítottak fel hasonló műholdakat, melyek potenciálisan lakhatóak voltak.

Éppen ezért eshetett a választás a Marsra - mely egykoron lakott is volt - és a Fölre....

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 109589





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet