Több mint 5 millió éves fejlett járművek nyomai: az előző emberiség nyomait tagadja a mainstream régészet

2021. november 15., hétfő
Sokak szerint az előző civilizáció hagyhatta hátra, melytől örökül kaptuk a Földet és a technológiát, mások szerint ősi idegenek bizonyítéka. Mi az igazság a Törökországban talált nyomok körül?

Nemrégiben több száz, hatalmas nyomvonalat találtak Törökországban.

Eredetileg orosz kutatók bukkantak rájuk, és az előzetes kormeghatározás alapján arra jutottak, hogy a nyomok esetenként az 5,3 millió éves kort is elérhetik. 

- írja a Titokterminál.com.

Vagyis egy olyan időben keletkeztek, amikor még ember sem élt a planétán, de ezen a területen sem. A terület egykor hatalmas saras vidék volt, szép lassan, az idő múlásával vált szilárddá, majd kövesedett meg teljesen.

A mai napig rejtély, hogy mik is ezek tulajdonképpen.

A mainstream régészet képviselői szerint csak egyszerű nyomvonalak, melyeket talán a víz alakított ki így.

Ez ellen szól azonban az a tény, hogy valamennyi vonal szinte teljesen egyforma, ráadásul párhuzamosak egymással, egyenlő távolságra vannak.

Mintha egykori ősi járművek nyomai lennének.

A paleoasztronautika hívei szerint az előző emberiség által hátrahagyott járművek nyomai lehetnek...

A nyomok keresztül-kasul szabdalják a Fríg völgyet, itt fedezték fel 2014-ben ezeket, ám a mai napig nincs rájuk egyértelmű magyarázat.

A nyomvonalak 15-35 centiméter mélyek és egyelőre annyi biztos, hogy nem gumival borított futófelület hagyta őket.

Ősi szekerek azonban kizárva, 5,3 millió évvel ezelőtt az ember még sehol sem volt, nemhogy bonyolult szerkezeteket tudott volna építeni.

A nyomok párhuzamos távolsága 150-160 centiméter a kopástól és az elfordulás szögétől függően.

Érdekesség, hogy ehhez hasolnó nyomokat találtak Málta egyik szigetén is, ahol a nyomvonalak az óceánban tűnnek el, és egy közeli szigeten bukkannak fel újra.

A nyomvonalak a műholdas képeken is látszanak, és valóban rejtélyesek.

Szerintetek mi lehet ezeknek a nyomoknak a megfejtése? talán ősi istenek gépei hagyhatták hátra, akik az égből szálltak alá, vagy valóban egy letűnt, egykor a mi világunk előtti világ "szülöttei" építhettek járműveket, melyek aztán nyomot "vágtak" a talajba, mely lassan megkövesedett?

A válaszok helyett egyre több a nyugtalanító kérdés.

A mainstream régészet nem ad konkrét magyarázatot ezeknek a nyomoknak a létezésére, amivel akaratlanul is elismerik, hogy nincs a teljes igazság az emberek elé tárva a civilizációnk előtti történelemről.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek


Megtekintések száma: 124323

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet