Több tekercs is kiszivároghatott a híres Roswell incidensben elhunyt idegenek boncolásáról

2017. június 3., szombat
Az információk nem is egy, hanem több holttestről beszélnek, melyek mindegyikéről készülhettek felvételek.

Amíg világ a világ, valószínűleg a Roswellnél bekövetkezett ufószerencsétlenség lesz az, ami a valaha volt egyik legfontosabb ügynek fog számítani az emberiség történelmében.

Ez nem véletlenül van így. Az információk szerint ez volt a valaha volt legelső találkozás a földönkívüliekkel. Amikor az amerikai hadsereg szemtől szemben láthatott földönkívüli lényeket.

És az első alkalom arra, hogy a titkosszolgálat emberei, és a kutatók egy valódi, nem emberi lényt vizsgálhassanak meg, és tanulmányozzanak.

Ugyanis a Roswell környékén lezuhant - vagy lelőtt - csészealj közelében nem egy, hanem egyszerre több földönkívüli tetemét találták meg.

Az egyikről egy boncolási felvétel is készült, mely néhány évtizede kiszivárgott, és hatalmas port kavart. Az ominózus felvétel azóta is vita tárgya, mivel senki sem tudja bizonyosan megmondani róla, hogy valódi-e, vagy egy hamisítvány.

Egy időben egyre több belső forrásra hivatkozva jelentek meg olyan információk, hogy nem csak egyetlen felvételt tartalmazó tekercs lehet még valahol elrejtve titkos levéltárakban, raktárakban.

Az idegenek közül többet is felbocoltak, egyet pedig élve találtak.

Így szalagok tucatjai létezhetnek - állították jónéhány évvel ezelőtt is, majd elő is került egy másik felvétel, melyen szemmel láthatóan ugyanazt az idegen fajt láthattuk boncolás közben, mint a korábbi felvételen.

Ez a felvétel azonban egyértelműen egy másik felvétel volt, egy másik idegen boncolásáról.

Hogy mit tudtak meg a földönkívüliekről, az gyakorlatilag hétpecsétes titok, ugyanis alig szivárgott ki valamilyen információm a felvételek mellé.

Soha nem derül ki például, hogy milyen belső szervekkel rendelkeznek, vagy hogyan képesek telepatikusan kommunikálni, mint ahogyan azt napjain idegen elrablásaiból tudni vélik az emberek.

Mindössze annyi bizonyos, mint amit ezen kétes eredetű, de sokak által hitelesnek tartott felvételeken látunk.

Hatalmas fekete szemeik vannak, melyek lényegében egyfajta biológiai hártyák, nem is igazán tényleges szemek, ahogyan azt a lenti videó is bebizonyítja.

Szerinted valódi felvételek? Ha igen, lehetnek még hasonlók eldugva a világ elől?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 74800

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet