​Tom DeLonge szerint a kormány olyan információk birtokában van, melyek "10 másodperc alatt megváltoztatnák a világot"

2021. május 8., szombat
Tom DeLonge, a Blink-182 együttes egykori vezetője életének nagy részét a földön kívüli dolgok megismerésére fordította, ám továbbra is meg van győződve arról, hogy a kormány olyan információkat tart vissza, amelyek "10 másodperc alatt megváltoztathatnák a világot".

A 44 éves DeLonge már régóta nyíltan érdeklődik az idegenek, egy olyan téma iránt, amelybe először akkor ásta bele magát, amikor még a Blink-182-vel turnézott az okostelefonok előtt, amikor a hosszú utazások során nem volt más lehetőség, mint könyveket olvasni.

A zenész vallásos családban nőtt fel, édesanyja "kemény irgalmas keresztény hölgy" volt, aki a családját hetente többször is templomba vitte, és így ment ez addig, amíg deLonge turnézni nem kezdett, amikor rájött, hogy anyja meggyőződéseit nem mindenki támogatta.

DeLonge egy nemrég vele készült interjúban elmondta, hogy a különféle hitrendszerek megismerése valóban "felnyitotta a szemét," és "megszállottá" tette őt, hogy kiderítse, "miről szól ez az egész, miért vagyunk itt, és mindez csupán véletlen?"

Az UFO rajongó elhatározta, hogy kideríti, hogyan tudnák az emberek "megváltoztatni a gondolkodásmódjukat, hogy fajként fejlődhessünk," és úgy találta, hogy az idegenek témája mindent magában foglal, amit tudni akart, foglalkozva a "vallási hiedelmek rendszerével, a különböző lehetséges életformákkal az egész világegyetemben, a különböző gondolkodásmódokkal és az új típusú technológiák megértésének lehetőségeivel."

DeLonge számára végül a zene tette lehetővé, hogy kutatására összpontosítson a To The Stars Academy társaságán keresztül, és az utóbbi években a csapat nagy port kavart a munkájával, melyek közül az egyik legújabb eredmény az volt, hogy három videót hoztak nyilvánosságra, amelyek UFO-kat mutatnak be.

A korábbi frontember tovább vizsgálja a témát Luis Elizondoval együtt az "Ufó-akták: a katonai nyomozás" című sorozatban, aki az Egyesült Államok kormányának Fejlett Légi Fenyegetés Azonosító Programját (AATIP) vezette a 2007-2012 közötti időszakban.

A műsorban a kutatók olyan megfigyeléseket, mintákat és tapasztalatokat tárgyalnak, amelyek arra utalnak, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Noha nehéz lehet elfogadni a földönkívüli élet elgondolását, DeLonge hangsúlyozta, hogy "több ezer dokumentumot és bizonyítékot hozott nyilvánosságra az amerikai kormány, függetlenül attól, hogy magas rangú tisztviselőktől vagy a Központi Hírszerző Ügynökség titkosított anyagaiból, vagy a programokon dolgozóktól származnak".

A nyilvánosságra hozott információk sokasága ellenére DeLonge meg van győződve arról, hogy a tisztviselők olyan információkat tartanak vissza, amelyek megváltoztathatnák azt az életet, amit ma ismerünk.

"Hogy vannak-e olyan dolgok, amelyek szerintem ha nyilvánosságra kerülnének, 10 másodperc alatt megváltoztatnák a világot? Igen, azt gondolom, hogy igen. De nekem nincs erre vonatkozó bizonyítékom, és ezt a világnak sem tudom bizonyítani. De megvannak az okaim, és remélem, hogy egy napon ez olyan konstruktív módon is megtörténhet, amely nem ijeszti meg az embereket," - mondta DeLonge.

DeLonge úgy véli, hogy a kormánynak megvan a maga oka az információk titkosítására, és arra utal, hogy az általuk birtokolt információ "zavaró vagy ijesztő," vagy akár veszélyes is lehet, ha rossz kezekbe kerül.

Hangsúlyozta azonban, hogy a tisztviselők "nem rendelkeznek monopóliummal az információk felett," rámutatva, hogy "Csak tudni kell, hol keressen az ember, és rá kell szánni az időt".

"Azt hiszem, az emberek elfelejtik, hogy még a Központi Hírszerző Ügynökségnek is meg kell kapnia minden információt a valós világból. Nyilvánvalóan több információt tudnak összegyűjteni és elemezni, de minden, amit összegyűjtenek és elemeznek, nagyrészt továbbra is nyílt forráskódú," - mondta.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 23281

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet