Törökország felett ufó flottát észleltek: kitört a pánik

2016. november 30., szerda
A közösségi médián rendre jelentek meg a képek és a különböző észlelések, sokan pedig attól tartottak, hogy egy idegen invázió vette kezdetét. Azonosítatlan repülő szerkezetekből álló flottal vonult végig Törökország égboltján.

A törökök nem kifejezetten félős népség, mégis sokan pánikba estek, amikor meglátták az égen pislákoló, gyorsan helyet változtató fényeket, melyek szemmel láthatóan több különböző égi járműből érkeztek.

Pánik Törökországban

Legalább négy-öt ilyen fényforrást észleltek és számoltak össze, és több száz szemtanú látta ezeket az égen végigvonulni.

Sokan nem csak fotókat, hanem videókat is készítettek az eseményekről, míg néhányan annyira pánikba estek, hogy egy esetleges ufó inváziótól tartva elmenekültek otthonaikból.

Az interneten, és a török közösségi médiában rendre jelentek meg különböző képek, videók, melyeken egy az égen haladó, ismeretlen flotta látható. Senki, még a később a videón megvizsgáló szakemberek sem tudták megállapítani, mik lehettek.

Jól jellemzi a helyzetet az emberek viselkedése

Sokak szerint jól jellemzi az emberek viselkedése azt, hogy milyen feszültségek is uralkodnak az országban. Mindenki attól fél, hogy kitör a harmadik világháború, és hogy más nemzetek, például oroszok nyomulnak meg egy légi flottával a török légtérbe.

A szkeptikusok szerint nem is idegen járművek voltak a fényforrások, hanem titkos kémrepülők, melyek egy ismeretlen országhoz tartoztak.

Igen ám, de egyes manőverek végrehajthatatlannak tűnnek a mai modern repülőgépek számára is, ráadásul arról számoltak be a szemtanúk, hogy a szerkezetek nem adtak ki magukból semmilyen hangot.

Idegen flotta vonult végig a légtérben

Sokan már attól tartanak az eset kapcsán, hogy talán az idegenek lesznek azok, akik ki fogják robbantani a harmadik világháborút. Ugyanis az országban nagy a feszültség, nem csak politikailag, hanem az emberek hangulatán is érződik a félelem, a folyamatos szorongás.

A különös objektumokat Törökország összes nagyobb városában észlelték. Nem tudni, milyen céllal voltak az égen, de úgy tűnik, megfigyelési céllal voltak jelen, ebben azonban senki sem biztos.

A Török Légi parancsnokság nem számolt be semmilyen szokatlan dologról, és azt nyilatkozták az ügyben, hogy a radarokon az adott időben semmi sem volt látható, és egyetlen gépük sem tartózkodott arrafelé a légtérben, ahol ez a jelenség látható volt.

A szkeptikusok felvetései között olyan elképzelések is vannak, hogy talán drónok voltak, ezek pedig olyan aprók voltak, hogy a radarok nem voltak képesek kimutatni. Azonban ebben az esetben a hirtelen eltűnésük, és előbukkanásuk sincs teljesen megmagyarázva.

A szokatlan manőverekről nem is beszélve. Egyelőre így maradnak a találgatások arról, hogy valóban idegen flotta vonult végig Törökország légterén, vagy sem…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 39773

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet