Törökország tartja sakkban az EU-t: azzal fenyegetőznek, hogy több millió menekültet szabadítanak ránk!

2018. május 3., csütörtök
Újabb követelések érkezhetnek az amúgy is béklyókban vívódó bénult EU felé...

Komoly bajban van Európa.

Folyamatosan fenygeteik az európai vezetőket, és olyan feltétleeket állítanak egyfajta zsaroló pozícióba, ami senkinek sem tetszik.

Annál is inkább, mert ezzel ellehetetlenítik az EU működését, és olyan migráns áradatot zúdíthatnak az európai lakosságra amivel még soha nem találkoztak.

Az európai uniós határ- és partvédelmi ügynökség (Frontex) igazgatója egy keddi német lapinterjúban arról beszélt: emelkedik a Törökországból a görög szigetekre szabálytalanul átkelő emberek száma.

Arról is beszélt, hogy 2015 óta erősen csökken a szabálytalan határátlépések száma, és sikerült ellenőrzés alá vonni az EU külső határát, de szerinte nehézségeket okoz a határvédelemben, ha az EU-nak nincs egységes irányvonala a menekültügyi politikában.

Gyarmati István szakértő azt mondta: nem Szíriából jönnek egyre többen Törökországon keresztül, hanem Törökországból.Törökország nagyon is komoly zsaroló pozícióban van.

Gyakorlatilag sakkban tartja az egyre gyengülő Európát..

Egyes vélemények szerint a török fél viselkedése a kezdetektől fogva furcsa volt, és valójában végig az lehetett az úgynevezett "mesterterv", hogy Európát elárasszák antiszociális elemekkel, így gyengítve meg alkupozícióját a keleti régió országaival szemben.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek


Megtekintések száma: 19916

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet