Történelmi jelentőségű misszió: feltárul a NASA összes hazugsága a Holddal kapcsolatban!

2019. július 23., kedd




Útnak indították Kínából helyi idő szerint szombat hajnalban a Csang’o-4 kínai űrszondát, amely a világűr kutatásában először fog landolni a Hold Földről nem látható túloldalán. 

Ez pedig azért óriási jelentőségű, mert sokká szerint feltárhatja azt, amit a NASA egészen eddig eltitkolt a világ elől.

Egyes híresztelések szerint pedig ezzel arra a lépéskényszerre viheti az űrügynökséget, hogy idő előtt mindent kitálaljon a  földönkívüli és egyéb titkos kutatásokról..

Egy biztos: soha nem látott képeket fogunk kapni a Hold túlsó feléről.

Ha pedig valóban van ott valami, akkor szenzációs bejelentés várható...

A Nagy Menetelés-3B rakétával útnak indított űrszonda egy leszálló egységből és egy holdjáróból áll. 

A Csang’o-4 új fejezetet fog nyitni a Hold kutatásában – közölték a szakemberek.

A Csang’o-4 indulását június közepén megelőzte a Csüecsiao – Szarka-híd – nevet viselő adóvevő műhold pályára állítása, amely az űrszonda kommunikációját biztosítja.

Az űrszonda Csang-o holdistennő nevét viseli az ókori kínai mitológiából, aki a Holdra repült az után, hogy ivott az örökéletet biztosító varázslatos elixírből. 

A Csang’o-4 tudományos feladata lesz az alacsony frekvenciájú rádiócsillagászati megfigyelés, a Hold felszínének és felszíni formáinak vizsgálata, a Hold ásványi összetételének kimutatása, a neutronsugárzás mérése, azaz a Hold túloldala környezetének tanulmányozása – közölte a Kínai Nemzeti Űrügynökség. 

A kínai holdkutatási program nemzetközi együttműködésben valósul meg. A misszió négy tudományos programjának műszereit holland, német, svéd és szaúd-arábiai kutatók fejlesztették. 

A Csang’o-4 fedélzetén növényeket és egyebek mellett selyemhernyókat is szállít, egyik feladata az lesz, hogy jelentéseket küldjön arról, a földi életformák miképp bírják ki a Hold szélsőséges körülményei között.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufók nasa idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 60167





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet