Totális háború indult Magyarország ellen: Brüsszel felfüggesztette hazánk jogait az EU-ban!

2019. március 21., csütörtök
Az Európai Néppárt (EPP) közgyűlése 190 igen, 3 nem szavazattal, óriási többséggel megszavazta a javaslatot, amely azt tartalmazza, hogy vizsgálatot indítanak a magyar kormánnyal szemben, és a vizsgálat idejére a magyar kormány önként felfüggeszti a tagsággal járó jogait az európai pártszövetségben.

Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben tart sajtótájékoztatót a néppárt politikai közgyűlése után.

Orbán szerint egyoldalúan a Fidesz függesztette fel a Néppárton belüli jogainak a gyakorlását, és végül kompromisszumot kötöttek azzal, hogy három bölcs megvizsgálja a jogállami ügyeit.

Ez a három ember:

Hermann van Rompuy, az osztrák Wolfgang Schüssel és a német Hans-Gert Pöttering.

Diplomáciai ide, diplomácia oda, totális háború jöhet majd Magyarország és Brüsszel között.

Már eddig sem volt épp felhőtlen a viszony, de a brüsszeli gyarmattartó elit végérvényesen kimutatta sokak szerint a foga fehérjét.

Elindult az országunk egy olyan úton, aminek a vége egy politikai és gazdasági atombomba lehet.

Ettől kezdve ugyanis gyakorlatilag meg vannak számlálva a napjaik: az is előfordulhat, benne lehet a pakliban, hogy az EU-s pénzeket is végérvényesen megvonják hazánktól.

Mindezt miért?

Ők a jogállamiságot kritizálják, mások viszont azt mondják, hogy a háttérben a színfalak mögött valójában az a baj, hogy nem engedelmeskedünk a brüsszeli nyitott társadalom eszméinek és nyomásának.

Megint mások szerint az Brüsszel baja, hogy a magyar nép felébredt, és egy ilyen öntudatra ébredő nép képes lehet más országokat is felébreszteni, rávilágítani az EU zsarnok pénzügyi és kiszipolyozó rendszerére...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország politika


Megtekintések száma: 12699

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet