​Tovább bonyolódik a két énekesnő netes háborúja: megszólalt Tóth Andi, ezt gondolja Tóth Gabiról

2021. február 3., szerda
Régi sérelmeket citált elő videójában Gabi, Andi pedig lezárná a perpatvart.

Egymásnak feszült a legnagyobb internetes közösségi oldalon Tóth Gabi és Tóth Andi. A két énekesnő párbaja egy zárt csoportban kezdődött, a megasztáros Gabi azt kifogásolta, kolléganője, aki rendkívül népszerű a fiatalok körében, alkoholos italt reklámozott, szerinte nem is a legelegánsabb módon, amellyel rossz példát mutat.

„Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.... bravo... jó üzenet a fiataloknak... imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal” – piszkált oda Gabi, míg Andi válaszként a csoporton kívül, nyilvánosan reagált, jelezvén, úgy érzi, kollégája egy éve próbál feszültséget kelteni kettejük között.

Kerestük Tóth Gabit, ám nem kívánt nyilatkozni, helyette az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben kifejtette, segíteni próbálja Andit, ám úgy tűnik, ő nem partner ehhez.

„Amikor láttam, hogy Andi is hasonló hibákat vét a saját kis pályáján, mint én, ráírtam egy üzenetet. (...) Elmondtam neki, hogy tehetségesnek tartom, és ha ki is tesz magáról képeket, akkor két cici és három énekes, zenés videó menjen. Erre olyan reakciót kaptam, amire nem számítottam. Utána még kétszer figyelmeztettem, hogy ez nem jó út, aztán eljött az a pont, amikor a Sztárban Sztár műsorában engem alakított. Örültem neki, mert azt hittem, ennek a félreértelmezett konfliktusnak a végére érhetünk. Felhívtam a TV2 szerkesztőit, hogy megtanítom neki a dalt, amire azt a választ kaptam, hogy 'az Andika nem szeretne engem látni'. Később azt nyilatkozta, hogy én nem akartam bemenni az ő próbáira, és ezt ő nem érti. (...) Megpróbált mártírt csinálni magából a hátamon" – fogalmazott Tóth Gabi, aki a konkrét esettel kapcsolatban megjegyezte, a zárt csoportban senki nem sértődhetne meg más élcelődésén.

„Kitettem oda azt, hogy nem értek egyet egy ilyen közönséges, pornó jellegű fotóval, ami arra biztatja a fiatalokat, hogy a reggeli kávéval igyanak egy ilyet. (...) Megint mártírt csinált magából, megint az én hátamon, majd ezt kiposztolta. Amivel az a baj, olyan üzenetet küldött vele, hogy ez egy online bántalmazás” – magyarázta Gabi, leszögezve, ilyet ő nem követett el.

Tóth Andi a Blikknek elmondta, szeretné rövidre zárni ezt a nézeteltérést.

„Vicc ez az egész! Azt mondta Gabi, hogy lett volna lehetőségem megvédeni magamat, de könyörgöm, ez nem egy bikaviadal, hogy meg kelljen védenem magam. Nem vagyunk mi állatok, legalábbis én biztosan nem!” – jelentette ki az énekesnő.

„Nyilatkozzon csak Gabi, amit akar rólam, én már mindent elmondtam és ebbe a vitába nem szeretnék jobban beleállni. Szerintem én ebből rosszul nem jöhetek ki, mert semmi rosszat nem tettem ellene. Nyugodtan szidjon csak Gabi, én ennél okosabb vagyok, és nem mondok semmi rosszat róla, mert ő ezen csak tovább lovagol. Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel, szeretném elvarrni ezt a szálat. A lelkiismeretem tiszta, mint a patyolat, ő meg főjön csak a saját levében!”


Megtekintések száma: 3161

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet