Tovább szedheti áldozatait az esztergomi robbantó: Életveszélyes állapotban vannak az esztergomi robbantásban megsérült

2023. szeptember 21., csütörtök
Mindenki imádkozzon!

A tragikus kimenetelű esztergomi robbantás után több, súlyos állapotban lévő sérültet szállítottak kórházba.

Az eddigi értesülések szerint ezeket az embereket a közeli – esztergomi és tatabányai – kórházakba szállították, ahol jelenleg is küzdenek az életükért. 

Az Index időközben kiderítette, hogy nem csak ezekben a kórházakban fekszenek olyanok, akik a robbantásban szereztek égési sérüléseket.

Mint ismert, robbantás történt szerda este Esztergomban egy családi háznál. Az épülethez a robbanás előtt a rendőrök is kivonultak intézkedni.

A robbanás következtében a TEK egyik munkatársa életét vesztette, több rendőr, valamint tűzoltó megsérült, közülük négyen súlyosan, heten könnyebben, civil személy nincs köztük. Az elkövető szintén meghalt a robbanásban.

Budapesten, a Honvédkórház égési osztályán is ápolnak olyan égési sérülteket, akik az esztergomi robbantásban sérültek meg. Hogy pontosan hány ilyen sérültet ápolnak jelenleg, illetve milyen állapotban vannak, 

azt a kórház egyelőre nem hozta nyilvánosságra. Lapunk úgy értesült, hogy a Honvédkórházban ápolt sérültek életveszélyes állapotban vannak.

A rendőrök négy és fél órán keresztül tárgyaltak az esztergomi robbantóval. A férfi készült a bűncselekmény elkövetésére, mert mielőtt felrobbantotta volna a gázpalackot, az ingatlanban benzint locsolt szét. 

Végül a házba belépő TEK-esekre robbantotta az épületet.


Megtekintések száma: 40031

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet