Trianon a Rothschild ház által indított parancs volt? Pénzhatalmi körök darabolták szét a hazát

2019. november 5., kedd
Trianon minden volt, csak igazságos nem. Ezt szinte mindenki tudja.

Azt azonban csak kevesen ismerik, hogy valójában a Rothschild bankház megrendelésére történt nyugatról, és hogy a Trianont okozó nemzetek valójában csak bábok voltak egy nagyobb játszmában.

Kezdjük az érdekes tényekkel 174-4ben született meg Mayer Amschel Rothschild, a Rothschild bankárdinasztia alapítója.

Ez a család nem csak erről a bankárdinasztiáról ismert, Meir ben Isaac Katzenellenbogen olaszországi rabbi leszármazottai között olyan más hírességeket is találunk, mint Otto Warburg, 1911-1921 között a cionisták elnöke, így vagy úgy a híres Warburg család rokona.

Ugyancsak Katzenellenbogen leszármazottja volt Marx Károly, a kommunizmus alapító szakembere.

Az amerikai jegybank, a FED alapítója, Paul Warburg és a kommunizmus elméleti megálmodója, Marx Károly tehát valamilyen szinten rokoni szálakkal kötődtek egymáshoz és a történetünk egyik főhőséhez, a Rothschild családhoz.

Mi volt a helyzet ekkor Magyarországon? Mátyás király idejében 4 millióan éltek az országban, a török hódoltságnak köszönhetően 1711-re 1 millióra esett a magyarok száma. De ez a megtépázott nép is komoly ellenfél volt a Habsburgok ellen.A Rákóczi szabadságharcot ugyan nem nyerték meg kuruc őseink, de azt elérték, hogy a Habsburgok által létrehozott Újszerzeményi Bizottság visszavegyen az arcából és abbahagyja a török hódoltsági területen felszabadult föld osztogatását a császári udvar beszállítói között.

1744-re ezután felnőtt egy generáció és a magyar nép ismét sokasodni kezdett.

A Rothschild család sosem tagadta egyértelmű szándékait.

Az angolszász világban kitalálták, hogy a Föld negyedét csak akkor uralhatja egy birodalom, ha a vezetői Isten által kiválasztottak. Ezzel amúgy Pál Apostol is egyetértett a Biblia alapján:

“Mert a fejedelmek nem a jó, hanem a rossz cselekedetnek rettegésére vannak. Akarod-é pedig, hogy ne félj a hatalmasságtól? Cselekedjed a jót, és dícséreted lesz attól. Mert Isten szolgája ő a te javadra.” (Róm 13:3)

A Rothschild ház zsidó kötődése pedig egyértelmű volt…

A magyarok folyamatos fejlődése, a Kárpát-medence felvirágzása pedig ennek lett volna a jövőben nagy akadálya.

A magyarság idővel ugyanis ha nincs Trianon, vezető nagyhatalommá válhatott volna.

Trianon lényegében a Rothschild ház megrendelése volt azért, hogy Magyarországot félreállítsák. A háborúban való részvétel csak ürügy volt a büntetésre, hiszen nem mi robbantottuk ki, mégis országunkat büntették meg a legjobban.

Trianonnak azért is kellett megtörténnie, mert ezzel el tudták vágni az addigra már igen ígéretes eredményeket mutató magyar őstörténeti kutatásokat.

A magyarok ugyanis kezdtek ráébredni a nemzetük és őseik jelentőségére a világban, ezt pedig a nyugati hatalom – mely bizonyos értelembe őseinkből sarjadt – nem hagyhatta…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com


Megtekintések száma: 27468

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet