Trianon-kód: titkos társaságok mesterkedésének eredménye - itt vannak a tagadhatatlan bizonyítékok!

2020. december 27., vasárnap




Talán azért, mert a teljes igazságot valójában soha nem mondták el a világnak. Nem egy jogos, de kemény büntetés volt ez, hanem egy nemzet, egy nép ellen elkövetettet merénylet.

Mindezt úgy kivitelezték, hogy sem jogilag, sem máshogy ne legyen megtámadható...

Persze erkölcsi alapjuk egyáltalán nem volt, sosem lesz, így valójában semmisnek kellene tekinteni, azonban egyes hatalmi körök számára létkérdés volt az, hogy politikailag és demográfiai, földrajzi értelemben megsemmisítsék Nagy Magyarországot.

Magyarország területének 2/3-át csatolták el, így mintegy 3,3 millió magyar került idegen országok fennhatósága alá.

Bizonyos titkos társaságoknak oroszlánrésze volt Magyarország feldarabolásában.

1920. június 4-én, a párizsi Kis-Trianon palotában írta a magyar kormány az első világháborút lezáró békediktátumot, amelynek következményeképpen a történelmi Magyarország területének 2/3-át csatolták el, így mintegy 3,3 millió magyar került idegen országok fennhatósága alá.

A 100 évvel ezelőtt történt, rendkívül megalázó, igazságtalan, túlzó és indokolatlan rendelkezés máig ható fájdalmához az is hozzájárult, hogy Magyarország ennyi hátrahagyott évtized után sem kapott semmiféle elégtételt.

Emiatt napjainkban olyan modern történelmi legendák szövődtek és társadalmi kezdeményezések indultak el, amelyek újfent rámutatnak a trianoni trauma jóvátétel nélküli súlyosságára...

Valamint azon titkos társaságokra, amelyeknek oroszlánrésze volt Magyarország feldarabolásában.

Az érdemi döntéseket az a nemzetközi szabadkőművesség hozta meg, ami minden demokráciát kikerülve, egy magánszervezetként illegitimen szerezte nemzetek feletti “felhatalmazását”

A világon ekkor a főhatalmat már megszerezte magának ez a szektor, ami elkezdte privatizálni a világot.

El tudták érni azt, hogy kitörjön a világháború.

Útjukba álltak ugyanis azok a dinasztikus államok, amiktől szabadulni akartak.

Így esett hazánk áldozatául, mint Európa akkoriban leginkább feltörekvő népe. Volt bennünk lehetőség, potenciál, hogy az elkövetkező évszázadokban nagyobbra nőjünk, felvirágoztassuk a Kárpát-medencét.

Ezt akarták megelőzni...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika magyraország trianon


Megtekintések száma: 58372





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet