Trónok harca zajlott a Vatikánon belül: az elmúlt 60 év gyalázata, amiről sokan hallgatnak!

2019. november 5., kedd




A szabadkőműves összefonódás is teljesen egyértelmű és tagadhatatlan.

A mindenkori pápák egy része a szabadkőműves páholyokhoz volt köthető, különösen a Hitler háborús bűnöseit bújtató Piusz pápa, vagy a jelenleg uralkodó Ferenc pápa, akinek feladata és feltett szándéka szintén az európai kontinens módszeres leépítése.

Egyedül II. János Pál és a Ferenc pápa előtt uralkodó Benedek pápa nem voltak beépített emberek.

II. János Pál sokáig a jézusi értékrend mentén vezette az egyházat, azonban már ott gyülekeztek körülötte, a közvetlen környezetében a szabadkőműves és illuminátus kötődésű beépített emberek.

A halálára vártak, amikor az eljött, akkor pedig próbálták a saját embereket állítani a pápai trónra. Ez azonban nem járt sikerrel.

Benedek pápa képében egy független, "önjáró" pápa került megválasztásra.

Az egyházat leuralni kívánó belső métely tehát egy rövid ideig nem tudott tovább terjedni. Szükség volt a belső puccsra.

A belső puccsot nagyon jól kitervelten követték el Benedek pápa ellen, akit kvázi félreállítottak és elhiteltelenítettek, miközben előkészítették az európai gyökerekkel egyáltalán nem rendelkező Ferenc pápának a terepet.

Benedek pápa ugyanis európai szellemű volt, ellenállt volna a tömeges bevándoroltatás ideológiának, mert tudta, hogy ez a kontinens vesztét okozhatja.

Ez volt az egyik fő ok az ellene való puccs mögött...

Emellett az is fontos ok volt Ferenc pápa mellett, hogy Benedek pápa önjáró volt, nem engedett a Vatikánon belül egyre inkább többségben lévő illuminátus és pénzhatalmi körök felé hűséges személyeknek méginkább érvényesülni.

A Benedek ellen elkövetett puccsot tehát végre kellett hajtani, és egy igazi bábot kellett a helyére "tenni", ő Ferenc pápaként mutatkozott be a világnak.

A Vatikán már egy jó ideje nem más, mint egy eszköz azok számára, akik a háttérben át akarták venni a közel kétezer éves, nagymúltú intézmény feletti irányítást, melyen keresztül legalább 3 milliárd hívet lehet közvetlen módon "irányítani", és hatni a világ közvéleményére.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com


Megtekintések száma: 12489





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet