Trump: megvannak szeptember 11 név szerinti felelősei - betekintés a vörös függönyök mögé!

2019. június 25., kedd




Donald Trump amerikai elnök rejtélyes kijelentést tett, miszerint tudja, ki a felelős a 9/11-es támadásokért, de nem akart neveket mondani.

Az amerikai elnök nemrég olyan riportot és egy átfogó interjút adott, aminek volt egy nagyon érdekes momentuma, mely majdnem rámutatott, vagy akár rá is mutat a végleges, VALÓDI felelősökre 2001 szeptember 11-e kapcsán.

Mint ismert, ezen a napon követték az az amerikai nemzet ellen eddigi legsúlyosabb terrortámadását.

A szeptember 11-i eseménysor miatt közel 3000 ember vesztette életét, amikor is a világkereskedelmi központ ikertornyaiba csapódott két eltérített utasszállító.

Emellett a Pentagonba is becsapódott egy gép, valamint a Fehér házat is célba vette egy, de ennek a gépnek az utasai szembeszálltak az eltérítőkkel, így az idő előtt lezuhant.

Nemrég Donald Trump mag adott interjút George Stephanopoulosnak, amelyben a 2003-as iraki beavatkozásra is kitértek, valamint a 2001-es eseményekre.

“Egyébként nem Irak csapott le a Világkereskedelmi Központra,” – mondta az elnök.

“Nem Irak volt. Más emberek voltak. És azt hiszem tudom, hogy kik voltak ezek az emberek.”

“És talán ön is tudja,” – tette hozzá, miközben Stephanopoulosra nézett.

Mindenki azt találgatja, hogy pontosan kikről beszélhetett. Külön érdekes, hogy Bin Laden többször is tagadta azt, hogy érintett lenne a 2001-es merényletsorozatban.

Sőt, léteznek olyan összeesküvés elméletek, hogy talán nem véletlen "tüntették el", azaz likvidálták a terrorista vezért 2011-ben, majd "temették el" titokzatos körülmények között...

A holttestet ugyan senki sem látta, nincs is róla bizonyíték.

Valójában persze mindenki tudja, mi is történhetett, és miért történhetett egyáltalán meg amerikai földön mindez a borzalom.

A Bush adminisztráció 9/11-et használta fel ürügyként a 2003. márciusi iraki invázió megindítására azt állítva, hogy az ország olyan tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik, amelyek a terroristák kezébe kerülhetnek.

Trump elnök bírálta az amerikai részvételt a Közel-Keleten, amelyet “hazánk történelme legrosszabb döntésének” nevezett, amely több billió amerikai dollárba került.

Szerintetek mit tudhat még Trump?

Vajon a mindenkori amerikai elnökök be vannak avatva egyáltalán ezekbe a részletekbe, geopolitikai mozdulatokba, vagy Putyinnak van igaza, aki azt állította egy interjúban, hogy az amerikai elnökök csak bábok...?

Erről a Putyin interjúról ide kattintva olvashatsz.

Ha ugyanis igaza van, az azt jelenti, hogy valójában az egész 2001-es merényletsorozat mögött a Wall Street és az ott fészkelő bankárkaszt állhat.

érdekes összeesküvés politika


Megtekintések száma: 44473





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet