Tudod, hogy ki voltál előző életedben?

2017. március 7., kedd




Fedezd fel, megmutatjuk, hogyan tedd mindezt!

Léteznek módszerek, amikkel képesek lehetünk belepillantani a jelenlegit megelőző életeinkbe, és megtudni, hogy előzőleg pontosan kik voltunk.

A reinkarnáció tanai szerint ugyanis minden ember sokszor leszületik a Földre, és mindig más-más szerepeket kap, más-más életeket él végig.

Ily módon rengeteg előző élettel rendelkezhet egy személy, attól függően, hogy mennyire öreg lélek lakozik benne.

Ha nagyon sokszor született már le, akkor a lelke aranykorában jár, és egy nagyon tapaszalt, jó meglátásokkal bíró lélek uralja testét.

De vajon hogyan tudhatjuk meg, kik is voltunk? És miért is ennyire fontos ez?

Azért, mert így rájöhetünk arra, hogy egyes jelenlegi rigolyáink, félelmeink, nehézségeink milyen egy az előző életben megélt dolog miatt alakultak ki, és mi lehet rájuk a feloldozás.

Sokszor vannak olyan félelmei az embernek, amik eredendően mélyen a lelki gyökerekből erednek. Ezekre általában semmilyen terápia és spirituális gyógymód, vagy gyógyszeres kezelések nincsenek hatással, mivel az előző életben megélt traumák okozták.

Így egy emberi lélekre egyes megélt történetek, egyes sebek több életen át komoly hatással vannak.

Ezek az úgynevezett lelki sebek, melyek mélyen bennünk vannak, és sosem gyógyulnak be, csak elhalványodnak.

De hogyan is lássunk bele előző életünkbe? Van erre több speciális módszer, amivel megismerkedhetsz.

Rögtön a legelső az úgynevezett inga módszer, mely arról szól, hogy előveszünk egy ingát, megtámasztjuk a könyökünkkel egy asztalon, majd hagyjuk, hogy az elkezdjen szabadon lengeni.

Fontos, hogy 25-30 centire legyen az asztal lapjától. A szabadon maradó kezünkkel próbáljuk megállítani a mozgását, és mondogassuk az Igen választ.

Az inga négy lehetséges mozgást tud majd produkálni: előre és hátra, két oldalirányú, egy körbemozgó, óramutató járásával meggyező mozgást.

Amikor megtudtuk, hogy az igent, akkor ugyanígy derítsük ki a „nem”, majd a „nem tudom” és végül a „nem akarok válaszolni” mozgást is. Minden ingázás alkalmával közelebb jutunk ahhoz, hogy melyik mozgás milyen választ jelenthet.

Ezután pedig feltehetjük hangosan az előző életünkkel kapcsolatos kérdéseinket, és figyeljük az inga megfelelő mozgását.

Létezik egy másik technika, amihez csak egy pohár vízre lesz szükséged. Vegyél elő egy mély poharat, töltsd tele vízzel, majd helyezd el az asztalon szemmagasságban.

Ezután kezdd el nézni a poharat, mozdulatlanul. Addig kell nézni, míg a pohár színe halványkékre nem vált.

Közben érdemes rágondolni az előző életünkre, és arra, amire emlékszünk belőle, és a kérdéseinkre. Eközben a kékes vízben ködszerű alakzatok jelenhetnek meg.

A pohár csak annyi emlékképet fog átengedni, amennyi elegendő információt tartalmaz a számunkra. Ha a kép fokozatosan sötétül, akkor a gyakorlat a végére ért.

Ezzel a módszerrel nehezebb kiolvasni az előző életünkből származó információkat, ugyanakkor jóval izgalmasabb.

ezotéria test és lélek spirituális reinkarnáció előző életek


Megtekintések száma: 78871





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet