Tudod, hogy mi az a banánolaj? Igazi csodaszer!

2018. február 5., hétfő




Nem csak a hajad lesz ragyogó tőle, de egészséges a körmöd! A bőr rugalmasságát úgy adja vissza, mint a több ezer forintos méregdrága kencék! ÍGY tudod elkészíteni!

Van egy különleges olaj, melyet nem sokan ismernek, még kevesebben használnak, pedig ténylegesen csodákra képes.

Olyan anyagok és enzimek vannak benne, amik nagymértékben képesek kifejteni jótékony hatásukat.

A banánolaj egy méltatlanul elfeledett, sokak által sajnos nem ismert csodaszer. Nem csak a hajad lesz tőle gyönyörű, de a körmeid is, és az egész szervezeted rövid idő alatt vitalizálja.

Fontos, hogy a banánolajat a banán héjából kell kinyerni. Ezért ha eddig kidobtad a héjat, ezentúl ne tedd. Megmutatjuk, hogyan készítsd el a banánolajat!

Hozzávalók:

  • a már említett banánhéj
  • extraszűz olívaolaj

Elkészítés:

Alaposan mosd meg a banánhéjat szódabikarbónás meleg vízben, majd vágd 1 centis csíkokra, tedd bele egy műanyag tasakba, és nyomkod alaposan meg, hogy levet eresszen. Ezután az egészet tedd bele egy befőttes üvegbe, majd tölts rá annyi olívaolajat, hogy ellepje.

2 napot állni kell hagyni, majd egy kis üvegcsébe érdemes átszrűni.

Ez egy olyan speciális védőkrém lesz, ami a hajadat ragyogóvá. a körmödet élettel telivé teszi, de a bőrödre is jó és nagyon kellemes az illata is.

Az egészségtelen, töredezett végű hajat és a fejbőrt dörzsöld be a banánolajjal, heti három alkalommal, a kezelés időtartama pedig három hónap, így azt követően a hajkoronád teljesen újjá fog születni.

A bőr rugalmasságát úgy adja vissza, mint a több ezer forintos méregdrága kencék!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód természetes remediák népigyógymód banánolaj


Megtekintések száma: 130647





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet