Tudod, hogy mi vár az európai nőkre, ha az iszlám hatalmat nyer? EZ, és akkor már késő lesz sírni!

2017. november 21., kedd
Ez a videó mindent elmond, hogy miért NEM lehet megtűrni azt, amit keletről jött "barátaink" idehoznak magukkal.

Európa! Tudod, hogy mi lesz a vége annak, ha hagyod, hogy továbbra is menekültek árasszák el azokat a területeket, melyekért egykoron európai harcos népek adták a vérüket?

Az asszonyainkat igába fogják hajtani.

A fehér, európai nőket meg fogják erőszakolni, zaklatni és ütni fogják.

Nagyon keveset és nagyon kevésszer ejtenek szót arról a liberális médiában, hogy a nőknek milyen jogaik vannak, vagy hogy egyáltalán hogyan is élnek keleten.

Egyet elárulhatunk: NE AKARD megtapasztalni!

A Blikk által készített informatív videó összeszed néhány kevésbé ismert tényt arról, hogy milyen is nőnek lenni az iszlám világban.

Ha ez a sors vár majd az európai nőkre, akkor ne csodálkozzunk, ha egyes nemzetállamok - mint amilyen hazánk is - felismerte a veszélyt, és foggal-körömmel harcol azért, hogy megvédje a határait, Európa határait.A házasságon kívüli szexuális kapcsolatot például halállal vagy korbácsolással büntetik, ez alól csak akkor lehet kivétel valaki, ha terhes, és ezt leletek is igazolják.

Egy muszlim férfi szava KETTŐ nő szavával ér fel az iszlám ideológiája szerint, és így ítélkeznek gyakorlatilag minden ügyben.

A többit érdemes a videóból megnézned, és elgondolkodnod azon, mennyire lehet majd jó európai nőként egy Európa Kalifátus kellős közepén élni...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa bevándorlás


Megtekintések száma: 70927

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet