Tudod, mi a célod az életben? - A benned szunnyadó lélek kozmikus feladatai

2017. január 17., kedd




Attól függően, hogy mennyire idős lélek lakozik benned, és hány megélt életen van túl, más és más missziói lehetnek az élet körforgásában.

Úgy érzed, tele vagy tennivalóval? Hogy célod van a világban? Máskor pedig azt, hogy nem leled a helyed az életben?

Ismerd meg lelked, és tudd meg azt, hogy pontosan milyen kozmikus feladata is van, hogy beteljesítse a karmád.

Sokan nem tudják, de nem csak azért élnek a Földön, és születnek újjá a reinkarnációs hit szerint, hogy minél több életet éljenek meg. Oka, és célja van ennek a folyamatnak az élet körforgásában, és attól függően, hogy milyen idős és tapasztalt a lelkünk, más és más kozmikus missziói lehetnek.

Azok, akiknek fiatal lelke van, tehát ez az első leszületésük a Földre, vagy csak néhány megélt életen vannak túl, az a feladata, hogy másoktól tanuljanak, és megpróbálják megfigyelni az őket körülvevő világot.

Mérhetetlen mennyiségű tapasztalatot gyűjtsenek, és rengeteg élményt. Olyanok ezek a lelkek bizonyos tekintetben, mint egy kisbaba, vagy egy fiatal tipegő. Sérülékenyek még, mások segítségére szorulnak, és arra, hogy "valaki" elmagyarázza nekik a világ működését.

Mindenre kíváncsiak, de még nagyon esetlenek. Ha úgy érzed ilyen személyiség vagy, akkor óvatosnak kell lenned az életben, mert még törékeny vagy!

Ha a lelked eléri a kamaszkort, akkor már konkrétabb feladatok rajzolódnak ki előtte. Ilyenkor a lelked nem nyugszik addig, amíg fel nem fedezi a világot. Igazi kalandorokra jellemző a viselkedésed, és nem veted meg, mi több, te magad keresed az új dolgokat.

Mivel már nem is vagy annyira esetlen, könnyebben veszed az akadályokat is, de még mindig nincs meg benned a kellő tapasztalat, hogy másokat "taníts".

A felnőttes viselkedés, a kimért, megfontolt viselkedés arra utal, hogy megérett a benned lakozó lélek, és már sok emberi életen van túl. Ilyenkor a lelked kozmikus feladata az, hogy más lelkekről gondoskodj, és segítsd őket.

Segíts, hogy megismerhessék a világot, és védd meg azokat a fiatal lelkeket, akik még esendőek, törékenyek. Az ilyen lelkű emberek rendszerint valamilyen védelmező szerepet látnak el az életben. A tűzoltók, rendőrök és hasonló veszélyes, embertársainkért végzett hivatások űzői között sok az ilyen lélek.

Idős emberi lélekre vall az, ha már úgy érzed, nagyon tapasztalt vagy, és minden tudást magadba szívtál. Otthonosan mozogsz az élet mezején, és ösztönösen megérzel dolgokat. Ilyenkor egyetlen nagyon fontos célja van az életednek.

A tudásodat átörökíteni másokba, és segíteni őket. Igazi nagy tanítóvá válsz, aki az életre nevelheti a kevésbé tapasztalt lelkeket.

A papok, professzorok, bölcsek mind-mind ilyen emberi lelkek.

ezotéria test és lélek spirituális


Megtekintések száma: 83057





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet